Xiaomi električni romobil Mi Essential
2,439.00 Kn
Out of stock

Xiaomi električni romobil Mi Essential

2,439.00 Kn

✅ Besplatna dostava

Nema na zalihi

Opis

Mi Electric Scooter Essential dizajniran je za ljude koji žele putovati jednostavno i lagano. Napravljen je od alumnijske legure niske gustoće i visoke čvrstoće koja se koristi za izradu zrakoplova, tako da je neto težina vozila samo 12 kilograma, što ga čini lakšim za nošenje.
Električni romobil Essential odlikuje se minimalističkim dizajnom. Uživat ćete u vožnji i prolaznici će vam zaviditi.
Napomena: Kako bi osigurali rad romobila potrebno je spojiti ga na aplikaciju Mi Home i pregledati edukativni video, bez preskakanja. Kada je romobil spojen, možete ga pokrenuti.

Preklapanje već za 3 sekunde

Zahvaljujući genijalnom konstrukcijskom dizajnu, Mi Electric Scooter Essential može se preklopiti u samo 3 sekunde. Uz visinu preklopljenog vozila od samo 49cm, romobil je kompaktan i zauzima manje prostora, što ga čini lakšim za nošenje.

Pametna veza s kojom možete otključati nove funkcije

Spojite Xiaomi električni romobil s aplikacijom Mi Home i provjerite statistiku vožnje, stanje baterije i nadogradite firmware. Uz aplikaciju moguće je i zaključati vozilo za sigurnost te kontrolirati tempomat.

3 načina vožnje

Vi birate koliko brzo želite voziti uz 3 načina rada, brzina pješaćenja od 5 km/h, standardna vožnja od 15 km/h te sportski način od 20 km/h.

Litijska baterija velike sigurnosti 20 km dugog trajanja baterije *

Litijska baterija napravljena je od najkvalitetnijih materijala, a omogućit će vam vožnju i do 20 km s jednim punjenjem.

*Ispitano u uvjetima a punom baterijom, opterećenjem od 75 kg, pri 30°C, 70% vlage, brzini vjetra razine 3, tlaku u gumi od 50psi, na ravnoj cesti, u pješačkom režimu ispod 15km/h, jednolike brzine. Stvarni rezultati mogu se razlikovati na temelju razlika u temperaturi, opterećenju, brzini vjetra, stanju na cesti i drugim čimbenicima.

Novi sustav za oporavak energije

Sustav povrata kinetičke energije (KERS) u potpunosti je nadograđen. Prilikom kočenja ili otpuštanja ručice za gas tijekom vožnje, pretvaranje energije je učinkovitije, što dodatno povećava vijek trajanja baterije.

Jednim kočenjem, aktivirajte dvije kočnice

E-ABS sustav protiv kočenja za prednji kotač i velika disk kočnica za stražnji kotač. Obje se aktiviraju u isto vrijeme, skraćujući kočioni put, čineći vožnju sigurnijom-

8.5 “pneumatske gume nove generacije

Otpornost na proboj i robusnost su sveobuhvatno poboljšani, a performanse protueksplozijskih guma također su uvelike optimizirane. Trajnost guma od 8,5″ povećana je do 3 puta. Ne samo da omogućuje nesmetanu vožnju po ravnim cestama, već je i vrlo udobna za vožnju po ne asfaltiranim cestama poput šljunka, zemljanih cesta i trave.

Veliko stražnje svjetlo

Novo stražnje svjetlo još je veće i olakšava drugima da ga vide, omogućujući vam sigurniju vožnju noću

Poboljšano prednje svjetlo. Bez zasljepljivanja, ugodnije osvjetljenje.

Potpuno novo prednje svjetlo od 2W ima visoku svjetlinu i udaljenost zračenja doseže 10 metara. Kut osvjetljenja dizajnom je optimiziran da ostane ispod linije vida kako bi spriječili zasljepljivanje prolaznika.

Prednji, bočni i stražnji reflektori za bolju vidljivost

Reflektori su dodani na prednjoj, bočnim i stražnjim svjetlima, dodatno poboljšavajući noćnu vidljivost kako biste bili sigurni tijekom vožnje noću.
Jamstvo: 2 godine

Maksimalna brzina – 20 km/h
Maksimalni doseg – 20km
Kočnice – E-ABS i disk kočnica
Snaga : 250W, maksimalni moment 500W
Maksimalna nosivost – 100kg
Gume – 8,5”
Baterija – 5100 mAh / 183 Wh

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.