MODU Explorer set crvena
1,239.00 Kn
Out of stock

MODU Explorer set crvena

1,239.00 Kn

✅ Besplatna dostava 

Nema na zalihi

Opis

EXPLORER SET ZA MALE ISTRAŽIVAČE

Ovo je komplet za srednju razinu s kojim možete napraviti najmanje 8 osnovnih kreacija u prirodnoj veličini, a za kreativce nudi još puno više opcija. Ovaj super zabavni početni set omogućava igru bez granica i vašem djetetu pomoći će da savlada glavne motoričke sposobnosti.

IGRAČKE S KOJIMA JE SAMO MAŠTA OGRANIČENJE
Kocke koje pomažu djeci u razvoju, i razvijaju se kako djeca rastu

Igračke koje su izdržljive, sigurne i osim toga osiguravaju da vaše dijete kroz aktivnu igru razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračke koje će trajati godinama i koje su poticajne za bebe od 6 mjeseci pa sve do dobi od 6 godina? To je san svakog roditelja. Ali postoji li? Naravno! Ne tražite dalje, jer MODU je ono što tražite.

MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.

Elegantne su i čiste, u neutralnim osnovnim bojama, s malim naglascima u boji. Odmah se vidi po tom minimalističkom dizajnu: MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi, koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu i razigranu igračku, koje pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

To su razlozi zbog kojih roditelji vole MODU kocke, ali zašto djeca obožavaju MODU kocke?

1. SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!
Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci! Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok će drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte. MODU nema čvrsta osnovna pravila, ili još bolje: s mekim blokovima i odvojenim kotačima i spojnicama, svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno, to je da se svi aktivno igraju i da im pomaže rasti!

2. AKTIVNA IGRA POMAŽE U ODRASTANJU
Kad se djeca igraju, grade, stvaraju i izmišljaju građevine s MODU kockama, razvijaju motoričke vještine. To je zato što djeca često koriste cijelo tijelo za izgradnju kreacije. Oni se protežu, dižu, okreću i sklapaju komade zajedno – i tako razvijaju svoje motoričke sposobnosti. Ovaj način igranja zovese aktivna igra, a dijete ima puno koristi od njega tijekom svog fizičkog razvoja.

Cijelo to vrijeme, djeca ne primjećuju da uče, jer su sretna što mogu uživati u potpunosti – tijelom i dušom- u mekanim kockama koje se ne mogu potrgati!

3. UZ MODU STJEČETE PRIJATELJE
Upravo zato što su modularne kocke MODU toliko svestrane, djeca vrlo različite dobi mogu se savršeno igrati zajedno. Veliki brat gradi lijepu hodalicu za bebe, s kojom njegova mlađa sestra može naučiti hodati. Bake i djedovi, koji su u potrazi za igračkama s kojima se svi njihovi unuci mogu igrati, naći će u MODU upravo ono što traže. Zato što njihova šestogodišnja unuka stvara toranj zajedno sa svojim trogodišnjim nećakom. U međuvremenu njihov četverogodišnji unuk brzo uči, zahvaljujući MODU- u, da lakše može zadržati ravnotežu na klimavom mostu kada drži za ruku većeg suigrača. Ili ruku bake ili djeda, naravno!

U kutiji dolazi: 5 x kocke, 10 x spojnice, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama
Elementi: 20 kom
Kreacije: više od 8 mogućnosti
Za dob: 0 – 8 godina
Materijali: EVA pjena & ABS prikladan za dodir s hranom
Max. težina djeteta: 30kg
Dimenzije paketa: 55 x 40 x 20 cm
Težina paketa: 3,5 kg

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.