Maxi Cosi autosjedalica Titan Plus Authentic Grey
2,399.00 Kn
Out of stock

Maxi Cosi autosjedalica Titan Plus Authentic Grey

2,399.00 Kn

✅ Besplatna dostava

Nema na zalihi

Opis

Jedna autosjedalica za svu udobnost koju će djeca trebati u bilo kojoj dobi! Autosjedalica Maxi-Cosi Titan Plus osigurava da je djeci uvijek ugodno bez obzira imaju li 9 mjeseci ili 12 godina. Autosjedalica dolazi s dodatnim umecima na najvažnijim dijelovima.

Instalacija

Povežite Titan Plus sa svojim automobilom pomoću ISOFIX sidrenih točaka vašeg automobila za jednostavnu instalaciju. Također smo dizajnirali gornji remen za vezanje kao treću točku sidra kako bismo vašem mališanu osigurali još sigurniju vezu. Provjerite korisnički pririručnik za ispravnu instalaciju pomoću ISOFIX-a.

Kada se naše udobno Titan Plus koristi kao autosjedalica grupe 2/3 (nakon 4 godine), ISOFIX i gornji remen nisu obavezni jer ćete tada osigurati svoje dijete sa sigurnosnim pojasom automobila.

Indikatori na ISOFIX sidrištima potvrdit će ispravnu instalaciju, što znači da ćete imati dodatni mir

Sigurnost

U Maxi-Cosi autosjedalicama se iz bolnice prevezlo preko 50 milijuna beba. Za nas je sigurnost vašeg djeteta glavni prioritet.

ISOFIX i gornji remen Titan Plus pruža veliku stabilnost ove autosjedalice, čak i kada vaše dijete ne sjedi u njemu. Indikatori na ISOFIX sidrištima potvrdit će ispravnu ugradnju za dodatni mir!

Uz to, Maxi-Cosi Titan Plus sadrži sigurnosni pojas u 5 točaka kako bi vaše dijete bilo stalno sigurno.

Kada je riječ o sigurnosti, imate nas na raspolaganju!

Titan Plus: Rast udobnosti

Najbolje za vašu djecu dok ste u pokretu! Bez obzira na to imaju li 9 mjeseci ili 12 godina, Maxi-Cosi Titan Plus osigurava da su djeca uvijek sigurna.

Naše autosjedalica grupe 1/2/3 prvo se koristi s udobnim uloškom za savršenu udobnost i sigurnosnim pojasom u 5 točaka za pričvršćivanje vašeg mališana. Već od 4. godine života može se koristiti kao autosjedalica grupe 2/3 koja koristi uobičajeni sigurnosni pojas u 3 točke.

Ovo autosjedalica dolazi s dodatnim umecima kao što su nasloni za glavu i u sjedećem prostoru kako bi djetetu bilo ugodno cijelo vrijeme.

Dizajnirano za dugogodišnje korištenje, naša Titan Plus autosjedalica opremljena je ClimaFlow-om koji osigurava ugodnu temperaturu djeci. Zahvaljujući posebnom uzorku i pjeni naslona Titan Plus doprinosi dobroj cirkulaciji zraka i osigurava da djeci ne budu previše toplo ili hladno.

Radi jednostavnog stavljanja vašeg djeteta u autosjedalicu, Titan Plus ima par kukica za pojaseve na bočnim stranama koji drže pojaseve otvorenim.

Pet položaja naslona autosjedalice osigurava udobnost za Vaše dijete u svim okolnostima.

Dok ste na putu, grickalice ili piće ne završe tamo gdje trebaju. Bez obzira na to što se događa, tu smo za vas jer se navlaka autosjedalice Maxi-Cosi lako skida i može se prati u perilici rublja.

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.