Kinderfeets drveni spremnik za igračke White
599.00 Kn

Kinderfeets drveni spremnik za igračke White

599.00 Kn

Naručite i zaradite 8 bodova! Registrirajte se da bi skupljali bodove.

Opis

Igra je zabava, igra je učenje, igra je jedna od najvažnijih životnih aktivnosti! Drveni spremnik Kinderfeets® s detaljima od bambusa, praktičnom vrpcom i kotačima s gumenom oblogom prekrasan je dodatak za dječju sobicu koji ujedno sjajno obogaćuje dječju igru.

Zabavna i praktična igračka

Drveni spremnik na kotačima ima dvije funkcije. Riječ je o predivnoj drvenoj igrački za obogaćivanje dječje igre i dodatak za dječju sobicu u koji vaš mališan može pospremiti sve svoje omiljene igračke, autiće, lutke, plišane igračke, Lego kockice i druge predmete. Drveni spremnik posebno je oblikovan za mališane jer je dovoljno velik i lako dostupan, a zahvaljujući praktičnoj vrpci mališan se može lako uhvatiti za njega s bilo koje strane te tako vježbati svoje prve korake. Drveni spremnik na kotačima savršen je za igru kod kuće u kišnim danima, ali i za igru na otvorenom.

Kinderfeets®: dobar za djecu i za okoliš

Mame i tate sve se češće odlučuju za kupnju ekološki prihvatljivih igračaka od prirodnih materijala. Ekološki prihvatljivi drveni proizvodi Kinderfeets® izrađeni su od drva breze i bambusa dobivenog iz obnovljivih izvora. Marka Kinderfeets® i organizacija Trees for the Future za svaki kupljeni proizvod sade jedno novo stablo te tako brinu o boljoj sutrašnjici i ljepšoj budućnosti naše djece. Ulaganje u Kinderfeets® ujedno je ulaganje u budućnost naše djece. Marka Kinderfeets® upotrebljava minimalnu količinu ambalaže za pakiranje svojih proizvoda, pri čemu koristi isključivo ambalažu od recikliranog papira i boja na bazi vode. Kinderfeets stvara samo najbolje za naše mališane, uz ljubav prema prirodi i okolišu.

Prekrasan dodatak za dječju sobu

Drveni spremnik Kinderfeets® predivan je dodatak za svaku dječju sobicu ili mališanov kutak koji će zajamčiti da sve igračke vašeg mališana, kao što su autići, figurice, lutke i kreativne drvene igračke, uvijek budu pospremljene na svoje mjesto. Vaše malo blago u njemu može s pomoću praktične vrpce prevoziti svoje omiljene igračke, knjige i druge predmete. Drveni spremnik prikladan je za upotrebu u zatvorenim prostorima i na otvorenom. Kotači dječjeg spremnika obloženi su gumom, čime se sprječava nastanak ogrebotina i oštećenja na namještaju i površinama u zatvorenim prostorima.

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.