iCandy dječja kolica 2u1 Lime Lifestyle Navy Combo
6,999.00 Kn
Out of stock

iCandy dječja kolica 2u1 Lime Lifestyle Navy Combo

6,999.00 Kn

✅ Besplatna dostava

Nema na zalihi

Opis

iCandy Lime kolica pomno su dizajnirana i detaljno testirana kako bi svaka komponenta kolica bila dovedena do savršenstva. Lime kolica najnoviji su primjer takve prakse – svaki od 381 dijela posebno je razmotren i dizajniran kako bi se omogućila najviša razina funkcionalnosti i kvalitete. Svo znanje koje iCandy tim ima u izradi kolica sada je primijenjeno na nova, multifunkcionalna i kompaktna Lime kolica koja se mogu koristiti od rođenja pa sve do 25 kg težine djeteta, a velika prednost ovih kolica je i integrirano postolje za starije dijete poznatije i kao buggy board.

SKLAPANJE

TotalFold sustav, sustav sklapanja kolica zajedno sa sjedećim dijelom, doprinosi maksimalnoj funkcionalnosti Lime kolica. To znači da se Lime kolica mogu brzo i lagano sklopiti dok su sjedeći dio i prednja ručka na njima.

ŠTO DOLAZI U PAKETU?

U paketu dolazi – podvozje, okvir za košaru za novorođenče/ sjedeći dio, tkanina za košaru za novorođenče, tkanina za sjedeći dio, adapteri za autosjedalicu, povisivači, kišna navlaka.

Lagano aluminijsko podvozje omogućava već poznatu glatku vožnju ovih iCandy kolica, a da bi vožnja bila ugodna po svim terenima i u svim uvjetima brinu se kotači otporni na bušenje koji su izrađeni od ERP materijala.

Jednostavno korištenje i funkcionalnost bile su ideje vodilje pri izradi iCandy Lime kolica. Košara za novorođenče je prostrana i lako dostupna roditeljima, a ima nosivost do 9 kg.

Sjedeći dio ima nosivost do 25 kg, a osiguran je pojasom koji se lako kopča u 5 točaka što pruža visoku razinu sigurnosti Vašem djetetu, a Vama lagano stavljanje i vađenje djeteta iz njega.

Komplektna funkcionalnost ovih kolica vidljiva je u činjenici da u paketu s Lime kolicima dolaze i adapteri za autosjedalicu koji se jednostavnim “klikom” stavljaju na kolica te na njih odgovarajuća autosjedalica. Ako planirate dulje šetnje, tu je prostrana košara za novorođenče koja je pogodna i za cjelonoćno spavanje. Kada dijte počne sjediti, istraživanje svijeta kreće u sjedećem ili sportskom dijelu koji ima nosivost do 25 kg.

Uz Lime kolica u paketu dobivate i povisivače, proizvod karakterističan za sva iCandy kolica koji omogućavaju da košara ili sjedeći dio budu bliže roditelji što olakšava interakciju s djetetom bez saginjanja. Kada se postave u smjeru prema okolini povisivači omogućavaju da Lime kolica služe primjerice kao hranilica u restoranu. Kožna ručka omogućava glatko guranje i glatku vožnju bez naprezanja.

Uz sve to, u paketu dolazi i kišna navlaka koja Vam omogućava korištenje Lime kolica neovisno o vremenskim prilikama.

INTEGRIRANI BUGGY BOARD

Za one obitelji koje imaju starije dijete, Lime nudi integrirano postolje za starije dijete (buggyboard) koji ima nosivost do 20 kg što umanjuje trošak kupnje dodataka, a uživanje u Lime kolicima bit će jednako i kod mlađeg i starijeg djeteta.

PETOGODIŠNJE JAMSTVO – KOLICA KOJA SU DIZAJNIRANA DA TRAJU

Za sva iCandy kolica koja su kupljena nakon 1. siječnja vrijedi jamstvo na kolica, odnosno jamstvo koje se ostvaruje putem prikaza računa bez dodatne registracije, a ono pokriva sve eventualne tvorničke greške i oštećenja.

Karakteristike iCandy Lime kolica:

• Košara za novorođenče pogodna za cjelonoćno spavanje

• Košara ima nosivost do 9 kg

• Inovativni sustav sa patentnim zatvaračem za laku transformaciju iz košare u sjedeći dio, samo zamjenom materijala, uz zadržavanje velikog prostora za pohranu stvari

• Uz upotrebu inovativnih iCandy povisivača, možete košaru ili sjedeći dio povisiti na konstrukciji što Vam omogućava bolju interakciju s Vašom bebom

• Sjedeći dio prikladan za djecu do 25 kg i sklapa se s kolicima

• Sjedeći dio se jednostavno prilagođava rastu vašeg djeteta

• Lako podešavanje nagiba sjedećeg dijela, jednom rukom u 4 različita položaja

• Mogućnost okretanja sjedećeg dijela prema roditelju ili prema van

• Podesivi potporanj za noge za povećanu udobnost

• Jedinstvena iCandy kopča za pojaseve koja se kopča u 5 točaka, a lako se otvara samo jednom rukom

• Produljivi krović – SPF 50 zaštita na kroviću za bolju zaštitu djece i dodatnom mrežicom za veću prozračnost

• Automatsko zaključavanje prilikom sklapanja

• Kočnica je položena sa strane, kako bi bila lakše dostupna i kako ne bi smetala starijem djetetu koje se vozi na integriranom buggy boardu

• Dolazi u širokoj paleti veselih boja u kombinaciji s prepoznatljivom srebrnom bojom iCandy podvozja

• Kontrastne unutarnje i vanjske tkanine

• Kišna navlaka uključena u paket

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.