DockATot gnijezdo Deluxe+ Signature Grey
1,269.00 Kn
Out of stock

Opis

Revolucionarno gnijezdo DockATot® najtestiraniji je ležaj za dojenčad i mališane na tržištu. Hipoalergeno i prozračno gnijezdo DockATot® Deluxe+ dojenčetu nudi udobnost, toplinu i sigurno utočište pri prelasku iz majčina trbuha u dječji krevetić.

Višenamjensko gnijezdo za novorođenčad i dojenčad
DockATot® Deluxe je siguran dječji ležaj koji dojenčetu nudi potporu, udobnost i zaštitu tijekom sna i ostalih aktivnosti. Gnijezdo DockATot® nudi više od 10 funkcija, a namijenjeno je dojenčadi u dobi od 0 do 8 mjeseci. Pogodno je za spavanje, odmor i maženje. Gnijezdo omogućuje zbližavanje s dojenčetom, pruža sjajnu potporu i zaštitu u dječjem krevetiću i roditeljskom krevetu te olakšava prelazak iz manjeg u veći dječji krevetić. Ujedno služi i kao podloga za previjanje kod kuće ili na putu te kao površina za igranje na trbuhu ili leđima. Uz nadoplatu je dostupan i mobilni luk s dražesnim igračkama koji doprinosi razvoju motorike djeteta.

Provjerena sigurnost
Višenamjensko gnijezdo DockATot® jedino je gnijezdo na tržištu koje na temelju brojnih sigurnosnih provjera jamči sigurnu uporabu proizvoda. Uz gnijezdo DockATot® možete bezbrižno dijeliti krevet sa svojim dojenčetom. Oblik gnijezda štiti dojenče od udarca glavom o uzglavlje krevetića ili zid. Obruč gnijezda dovoljno je tvrd da spriječi roditelja da se prevali preko stranice dojenčetu, a istovremeno je dovoljno mekan i udoban da mališanu osigura miran san. Gnijezdo DockATot® najtestiraniji je dječji ležaj na tržištu.

Idealna mikroklima za dojenčad
Gnijezdo za spavanje DockATot® ležaj je iz snova za vaše malo blago. Sastoji se od madraca, sigurnosnog obruča i pamučne navlake. Svi su dijelovi odvojivi i mogu se prati. Navlake su dostupne u različitim uzorcima kako bi uvijek bile u skladu s vašim stilom i željama. Jastuk gnijezda za spavanje iznimno je prozračan. Pri dnu obruča nalazi se sigurnosna kopča, a s bočnih strana smještene su ručice za sigurno i jednostavno prenošenje gnijezda. Gnijezdo za spavanje DockATot® među ostalim nosi i certifikat Oeko-Tex Standard 100 (klasa I), što potvrđuje da je izrađeno od visokokvalitetnih materijala. Gnijezdo DockATot® u potpunosti je prozračno te stvara idealnu mikroklimu za dojenčad tijekom čitavog ljeta.

Mame, bez brige
Pomno osmišljen i jedinstven dizajn gnijezda za spavanje DockATot® oponaša prirodno okruženje života u majčinu trbuhu, pridonosi razvoju motoričkih vještina i mentalnom razvoju djeteta te istovremeno zadovoljava njegove osjetilne potrebe. Jedno istraživanje o upotrebi gnijezda DockATot® pokazalo je kako majke koje upotrebljavaju gnijezdo DockATot® lakše brinu o potrebama svoje dojenčadi. Majke koje su u sklopu istraživanja upotrebljavale gnijezdo DockATot® lakše su obavljale više poslova i bile manje umorne nego majke iz suprotne skupine koje nisu upotrebljavale gnijezdo DockATot®.

Uporaba:

Gnijezdo je namijenjeno dojenčadi u dobi od 0 do 8 mjeseci
Za spavanje, odmaranje, trenutke nježnosti, igru na leđima ili na trbuhu, za sigurno dijeljenje kreveta s roditeljima, zbližavanje, previjanje, kao podloga i zaštita u dječjem krevetiću i kao pomoć pri prelasku iz manjeg u veći dječji krevetić
Prenosivi dječji ležaj
Prenosiva podloga za previjanje
Prenosiva podloga za igranje
Sjajan dodatak za obitelji koje su često na putu. Gnijezdo za spavanje vašem dojenčetu jamči čistu i pouzdanu površinu za spavanje i igru, gdje god se nalazili.
Dimenzije i masa:

Vanjske dimenzije gnijezda sa spuštenim obručem (duljina x širina): 750 mmx 460 mm
Vanjske dimenzije gnijezda sa spuštenim obručem (duljina x širina): 850 mm x 460 mm
Dimenzije unutrašnjosti gnijezda (duljina x širina): 533 mm x 203 mm
Masa: 1400 g
Gnijezdo DockATot® Deluxe+:

Idealna mikroklima za novorođenčad i dojenčad
Udoban i siguran prostor za razvoj dojenčeta
Sigurno, mekano i udobno utočište pri prelasku iz majčina trbuha u dječji krevetić
Prilagođen oblik i mekani materijali podsjećaju dojenče na sigurno utočište majčina trbuha
Za bezbrižno i neometano spavanje i odmaranje
Savršena potpora pri spavanju u dječjem krevetiću ili na nekoj drugoj površini
Prenosivi dječji ležaj
Podloga za previjanje kod kuće ili na putu
Za sigurno dijeljenje kreveta s roditeljima; gnijezdo DockATot® omogućuje vam da potpuno bezbrižno dijelite krevet sa svojim dojenčetom. Oblik gnijezda štiti dojenče od udarca glavom o uzglavlje krevetića ili zid. Čvrsti obruč sprječava pomicanje stranica gnijezda u njegovu unutrašnjost. Istovremeno je dovoljno mekan i udoban kako bi mališanu zajamčio miran san. Za razliku od mekanih madraca za odrasle, madraci DockATot® smanjuju opasnost od gušenja.
Olakšava prelazak iz manjeg u veći dječji krevetić; višenamjensko gnijezdo DockATot® pomaže pri prelasku iz manjeg u veći dječji krevetić. Obruč gnijezda mališanima pruža osjećaj topline i sigurnosti te im pomaže da se lakše priviknu na spavanje u novom, većem krevetiću.
Igranje na leđima s lukom s igračkama potiče razvoj djetetove motorike
Igranje na trbuhu; gnijezdo DockATot® idealno je za igru potrbuške. Okrugli obruč gnijezda vašem mališanu pruža dodatnu potporu kada leži na trbuhu. Obruč se postavlja ispod ruku dojenčeta. Ovaj položaj jača njegove vratne mišiće i potiče razvoj motoričkih vještina.
Hipoalergenski proizvod
Potpuna prozračnost; madrac i obruč gnijezda DockATot® odlikuju se visokom propusnošću zraka. Proizvod ispunjuje normu BS4578 Britanskog instituta za norme.
Protočnost zraka; podloga gnijezda za spavanje oblikovana je tako da drži glavu djeteta blago podignutom. Na bočnim je stranama podloga niža i zaobljena. Dojenče je potrebno položiti na leđa kako bi neometano disalo. Za razliku od većine dječjih kolijevki i košara, gnijezdo je oblikovano tako da omogući neometan protok zraka. Visoka propusnost materijala gnijezda smanjuje opasnost od pregrijavanja i znojenja dojenčeta kada se gnijezdo upotrebljava kao podloga za spavanje u dječjem krevetiću ili za spavanje s roditeljima.
Regulacija temperature; pažljivo odabrani materijali i pomno osmišljen dizajn ležaja DockATot® sprječavaju pregrijavanje dojenčeta i prekomjerno znojenje u snu ili tijekom igre. Materijali omogućuju dostatan protok zraka za ugodan i miran san u gnijezdu.
DockATot® smanjuje rizik od sindroma zaležane glave; sindrom zaležane ili plosnate glave javlja se u slučajevima kada dojenče često spava na jednoj strani glave. Madrac gnijezda DockATot® izrađen je od mekanih, termički obrađenih vlakana koja jamče kvalitetnu potporu tako što pružaju otpor te smanjuju pritisak na glavu dojenčeta. Obruč gnijezda pomaže vam da na pravilan i siguran način postavite dojenče u odgovarajući položaj za spavanje, igru ili odmaranje. Dojenče tako tijekom igre i odmaranja ima čvrstu potporu s obje strane.
DockATot® smanjuje nagle trzaje dojenčadi kod Moorovog refleksa; Moorov refleks ili refleks obuhvaćanja jedan je od prirodnih reflekasa koji se javlja kod dojenčandi u dobi od 0 do 6 mjeseci. Na glasan zvuk ili iznenadni pokret dojenče se naglo trzne i pritom raširi obje ruke i noge. Premda takva reakcija traje tek nekoliko sekundi, zbog nje se mnoga dojenčad budi iz sna. Sigurno i mekano gnijezdo DockATot® svojim prilagođenim oblikom i obručem koji pruža potporu s obje strane omogućuje dojenčetu miran i neprekinut san.
Istraživanja pokazuju kako gnijezdo DockATot® svojim pomno osmišljenim i jedinstvenim dizajnom oponaša prirodno okruženje života u majčinu trbuhu, pridonosi razvoju motoričkih vještina i mentalnom razvoju djeteta te istovremeno zadovoljava njegove emocionalne potrebe.
Jedno istraživanje o upotrebi gnijezda DockATot® pokazalo je kako majke koje upotrebljavaju gnijezdo DockATot® lakše brinu o potrebama svoje dojenčadi. Majke koje su u sklopu istraživanja upotrebljavale gnijezdo DockATot® lakše su obavljale više poslova i bile manje umorne nego majke iz suprotne skupine koje nisu upotrebljavale gnijezdo DockATot®.
Okretanje u gnijezdu; gnijezdo DockATot® oblikovano je tako da omogući okretanje s jednog boka na drugi. Unatoč tomu, vjerojatnost da će se dojenče okretati ipak je manja. Okretanje je jedna od ključnih točaka u fizičkom razvoju dojenčeta koju je potrebno poticati onda kada je dijete budno i pod nadzorom. Dojenčad do 8 mjeseci polaže se u gnijezdo na leđa. Dojenčad u dobi od 7 do 8 mjeseci obično se okreće u snu. Podloga gnijezda je prozračna, stoga nije potrebno okretati dojenče dok spava. Preporučuje se da dijete spava u nadziranom okruženju i da se unutrašnjost gnijezda obloži tetra pelenom ili pelenom za povijanje.
Navlaka: 100 % pamuk (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, klasa I)
Punjenje: 100 % poliester (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, klasa I)
Bez štetnih tvari
Jednostavno održavanje: prati u perilici rublja
Testovi i certifikati:

Gnijezda DockATot® testirana su Europi, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi:
Proizvod je nositelj certifikata Oeko-Tex Standard 100, klasa 1 (EU)
Svi su sastavni dijelovi testirani i ne sadržavaju štetne tvari
Proizvod je u skladu s uredbom US Consumer Product Safety Improvement Act iz 2008.
Testirana je vlačna čvrstoća proizvoda pri normalnoj uporabi.
Proizvod je zračno propusan u skladu s normom BS4578 Britanskog instituta za norme
Proizvod je otporan na zapaljenje u skladu s normom BS4578 Britanskog instituta za norme
Proizvod je prošao ispitivanje gorivosti u skladu s normom 16 CRF 1632
Proizvod je u skladu s normom 16 CFR 1500.50 i ne sadržava štetne čestice
Proizvod ne sadržava ftalate
Proizvod ne sadržava teške metale
Proizvod ispunjuje normu ASTM F-963-11
Proizvod je prošao ispitivanje gorivosti u skladu s normom California Bulletins 116 i 117
Proizvod ispunjuje normu California Proposition 65
Proizvod ispunjuje normu 16 CFR PART 1500.53(f) (1-1-12) (CAN)
Proizvod ispunjuje normu CAN/CGSB-4.2 br. 27.5-2008
Podloga gnijezda jamči čvrstoću u skladu s normom AU/NZS 8811.1:2013 Infant sleep surfaces – test for firmness
Proizvod ispunjuje normu ASTM D3574-08 Indentation Force Deflection test (US), što dokazuje visoku razinu potpore koju ležaj pruža
Proizvod je otporan na vatru
Proizvod je u skladu s propisima REACH
Nagrade:

2019 Junior Design Award: Gold
2019 Junior Design Award: Silver
2019 Junior Design Award: Bronze
2019 Made For Mums Awards: Gold Baby Sleeping Aid
2018 Made For Mums Awards: Best Nest/Sleeping Pod/Moses Basket
2018 Mother&Baby Awards: Best Sleep Product
2018 Mother&Baby Awards: Best Travel Product
2018 Loved By Parents: Platinum Award Recipient for Best Sleep Aid
2018 Loved By Parents: Platinum Award Best Innovative Travel Product
2018 Loved By Parents: Silver Award Best Nursey Accesory
2017 Little London Awards 2017: Winner
2017 Made For Mums Awards: Gold
2017 Best Baby & Toddler Gear by Mum: Gold Sleep Aid for Baby
2017 Best Baby & Toddler Gear by Mum: Most Innovative for Baby
2017 Best Baby & Toddler Gear by Mum: Consumer Choice Sleep Aid for Baby
2017 Best Baby & Toddler Gear by Mum: Consumer Choice Most Innovative for Baby
2017 Loved By Parents: Platinum Award Recipient for Best Sleep Aid
2017 Junior Design Award: Silver
2017 Junior Design Award: Finalist
2017 Smallish Design Awards: Gold
2017 Smallish Design Awards: Bronze
2017 Maternity&Infant Awards: Best Sleep Product

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.