Bentley Trike Tricikl 6u1 Dragon Red
3,339.00 Kn
Out of stock

Opis

Savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti! Bentley Trike jedinstven je 6u1 tricikl izrađen prema najvišim standardima i dizajniran upravo prema potrebama vašeg mališana.

Nastao u suradnji s jednim od najuglednijih i najluksuznijih proizvođača automobila na svijetu, tvrtkom Bentley Motors, ovaj inovativni proizvod raste s vašim djetetom te se lako i jednostavno pretvara iz dječjih kolica u tricikl.

Bentley Trike namijenjen je djeci od šest mjeseci pa sve do 5 godina, a krasi ga bezbroj detalja koje je moguće podešavati, ovisno o trenutnim potrebama i dobi mališana.

Za svoje najmlađe vozače (dob od 6+ mjeseci), u prvoj fazi Bentley Trike nudi sjedalicu koja se može okretati do 180 stupnjeva, što znači da dijete može gledati u vas, a to omogućuje još bolji nadzor. Tu su sigurnosni pojas, stražnje kočnice, dodatni oslonci za noge i krović s prozorčićem kroz koji roditelji uvijek imaju na oku svog mališana, dok se udobno namješten u košari odmara za vrijeme vožnje.

U drugoj fazi (dob od 9+ mjeseci) dijete uživa u udobnoj vožnji dok ga čuva duboki i sklopivi krović, osiguravajući pritom UV 50+ zaštitu od sunca, ali i od vjetra i kiše. Sjedi uspravno, a štiti ga sigurnosna ogradica, kao i udobni pojas.

U trećoj fazi (dob od 12+ mjeseci) vaš mališan još uvijek uživa smješten u košari dok ga vodite u šetnju u konvertibilnim kolicima, s mogućnošću podešenja oslonca za noge te naslona koji se može postaviti u dva različita položaja.

U četvrtoj fazi (dob od 18+ mjeseci) dječja kolica polako se pretvaraju u tricikl, uklanjanjem krovića i oslonca za noge, no košara i dalje ostaje gore. Dijete ima priliku koristiti pedale na prednjim kotačima, vježbajući motoriku i ravnotežu, ali bez utjecaja na kretanje vozila.

U petoj fazi (dob od 24+ mjeseci) mališan počinje pedalama kontrolirati kretanje, a to se postiže uz pomoć gumba za upravljanje kojeg preklopite iz pozicije nadzora roditelja u poziciju upravljanja djeteta, pritom mu dajući priliku da radi na svom samopouzdanju, motoričkim sposobnostima i sportskim navikama.

U šestoj fazi (dob od 36+ mjeseci) dijete potpuno samostalno upravlja triciklom. Oslonac za leđa, sigurnosni remen kao i košara su potpuno uklonjeni i daju priliku malim istraživačima kroz zabavne pustolovine upoznavati svijet.

Dostupan u prekrasnim bojama Bentleya, s efikasnim kotačima na napuhavanje čiji su naplatci replika Bentley Continental GT automobila, ovaj 6u1 tricikl zaista ostavlja snažan dojam gdje god se pojavi i rijetko prolazi nezapaženo, zahvaljujući svojoj raskošnoj estetici.

No, što je još važnije, Bentley Trike krasi i maksimalna udobnost te funkcionalnost s kojom se malo koji proizvod na tržištu može nositi pa nije ni čudo što je tako popularan među modernim roditeljima.

Glavne karakteristike Bentley Trike tricikla:
• sjedalo s mogućnosti okretanja pozicije djeteta za 180 stupnjeva
• dodatni oslonci za noge namijenjeni najmlađima
• prozorčić za roditeljski nadzor
• stražnja kočnica za sigurno zaustavljanje
• podesivi oslonac za leđa za različite sjedeće položaje
• sigurnosni remeni spojeni u 5 točaka za dodatnu sigurnost
• visoki naslon za leđa i uklonjivi dodatni naslon
• torba za spremanje djetetovih stvari i torbica na upravljaču
• po visini prilagodljiva roditeljska ručka
• sklopiv vodootporan UV50+ krov za sve vremenske uvjete
• zaštitna ograda s presvlakom od pjene koja se može skinuti
• zračni kotači za bezbrižnu i udobnu vožnju
• blatobrani na kotačima za zaštitu od prljavštine i prašine
• mogućnost roditeljskog nadzora nad kotačima
• dvostupanjska pedala za učenje
• namijenjen za djecu od 6 mjeseci do 5 godina

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.