Avent dvostruka električna izdajalica
2,099.00 Kn
Out of stock

Avent dvostruka električna izdajalica

2,099.00 Kn

✅ Besplatna dostava

Nema na zalihi

SKU: 36906969e138 Kategorije: , , , , ,

Opis

Dvostruka električna izdajalica, smanjite vrijeme izdajanja zahvaljujući dvostrukom pumpanju u usporedbi s jednostrukim. Ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu ili spremnik, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom izdajanja, mlijeko lakše protječe. Dizajnirana je za tiho i diskretno izdajanje.
Masažni jastučić ima meku baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka. Legendarni jastučić s laticama dizajniran je da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka. Možete odabrati jastučić za snažno izdajanje kada vam je to potrebno.

Kada se uključi, pumpa automatski počinje raditi u načinu rada nježne stimulacije kako bi potaknula protok mlijeka. Zatim odaberite neku od 3 postavke pumpanja za najugodniji protok mlijeka.

Obuhvaća Natural bočicu i dudu za prirodno zahvaćanje čiji širok sisač oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.

Adapter za čašicu za spremanje mlijeka omogućava lako izdajanje u spremnik za mlijeko. Nema curenja niti prolijevanja dragocjenog izdojenog mlijeka, dok čašice za spremanje imaju poklopac koji omogućuje dobro zatvaranje radi sigurnog spremanja i prenošenja.

Lako se čisti.

Ne sadrži BPA.

Uključuje 2 kućišta pumpe za izdajanje, bazu s cijevima, 2 jastučića standardne veličine 19,5 mm, 2 bočice od 120 ml, 2 diska za zatvaranje posude za spremanje izdojenog mlijeka, 2 poklopca za putovanja, putnu torbicu
Ne sadrži BPA
Kompaktan dizajn
Ergonomski oblik
Lako čišćenje

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.