3 Sprouts Višenamjenski organizator medvjed
129.00 Kn

3 Sprouts Višenamjenski organizator medvjed

129.00 Kn

Naručite i zaradite 2 bodova! Registrirajte se da bi skupljali bodove.

Opis

Višenamjenski organizator 3Sprouts® idealan je za nove roditelje jer u njega možete pohraniti pelene, vlažne maramice, dječji češalj, škarice za nokte, dječju kozmetiku i ostale neizostavne dodatke za njegu beba.

Boje koje mame osmijeh na lice
Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® praktičan je dodatak za sve novopečene majke. Organizator s dvama odjeljcima pri vrhu ima praktičnu ručku koja omogućuje jednostavno prenošenje organizatora i svih stvari za bebu iz jedne prostorije u drugu.

Svestrani organizator proizvoda za njegu beba
Višenamjenski organizator s dvama odjeljcima 3Sprouts® nudi dovoljno prostora za pohranu svih predmeta koji su neizostavni u njezi vašeg djeteta. Pelene za bebe, tetra pelene, krema za bebe, četka za kosu, vlažne maramice, pamučna vata, dječji toplomjer i ostali neizostavni dodaci za njegu koji će su vam u ovom praktičnom prijenosnom organizatoru uvijek biti pri ruci. Organizator možete odložiti u dječju sobu, na stol za previjanje ili ga s pomoću ručke premjestiti u prostor po želji. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba pobrinut će se za to da sve što je potrebno vašem malom blagu bude uredno pohranjeno i uvijek nadohvat ruke.

Najljepši poklon za zabavu darivanja djeteta
Buduće majke koje traže praktične proizvode za bebu oduševljene su svestranim organizatorom 3Sprouts®. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® sjajan je i iznimno praktičan poklon za zabavu darivanja djeteta te prekrasan dar za nove majke. Kako bi dar za majku i bebu bio potpun, možete sastaviti komplet proizvoda s motivima po želji koji će uvelike uljepšati dječju sobu i kut za njegu bebe. Dostupni su i organizator za dječja kolica, zidni organizator, organizator za automobilsko sjedalo i organizator za pohranu dječjih pelena.

Zarazan smijeh i sreća
3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije i košare za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba.

Uporaba:

Višenamjenski organizator za pelene, tetra pelene, vlažne maramice, dječju kozmetiku i druge proizvode za njegu beba
Dražestan dodatak za dječju sobu
Praktičan dodatak za mališanov kutak za previjanje
Dimenzije:

Visina x duljina x širina: 26,67 x 27,94 cm 25,4 cm
Višenamjenski organizator:

Praktičan i lako dostupan
S praktičnom ručkom za prenošenje
S dvama odjeljcima
Omogućuje pohranu svih proizvoda za njegu beba; dječje kozmetike, pelena, tetra pelena, dječjeg češlja, dječjeg toplomjera i dječjih škarica za nokte
S dražesnim motivima životinjica u boji
Materijal: poliester
Sjajan dodatak za dječju sobu i stol za previjanje
Predivan poklon za zabavu darivanja djeteta
Iznimno koristan poklon za novopečene majke

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.