3 sprouts torba za užinu Lav
199.00 Kn
Out of stock

3 sprouts torba za užinu Lav

199.00 Kn

Nema na zalihi

SKU: c1d8de25da46 Kategorije: , , ,

Opis

Neodoljiva torbica za užinu 3Sprouts® neizostavan je dodatak za vrtić ili obiteljske izlete. Torbica se može nositi na dva načina te održava optimalnu temperaturu hrane i pića nekoliko sati. Termoizolacijska torbica za užinu prekrasan je dječji poklon za svaku prigodu.

Idemo na izlet
Američka marka 3Sprouts® brine da našim mališanima bude ugodno i udobno čak i tijekom putovanja. Termo posudice, bočice, vrećice za užinu i termoizolacijske torbice omogućuju zabavnu pripremu užine za izlet s vrtićem ili obiteljski izlet vikendom. Termoizolacijska torbica za užinu 3Sprouts® prikladna je za nošenje užine; hrane i pića. Posebna obloga torbice održava hranu i piće na optimalnoj temperaturi nekoliko sati. Tako vaš mališan na zimskom putovanju može popiti topli čaj, a ljeti se osvježiti hladnim voćnim napitkom ili drugim omiljenim pićem.

Praktična dječja torbica za užinu sa simpatičnim junacima
Vedre boje i dražesne životinje 3Sprouts® jamče dobro ozračje i ugodno raspoloženje. Torbica za užinu ove omiljene američke marke posebno je draga roditeljima i djeci zbog lijepog izgleda i praktičnosti. Može se nositi na dva načina: u ruci s pomoću ručice ili preko ramena s pomoću prilagodljivog remena. U unutrašnjosti je prišivena oznaka za ime vašeg mališana kako se torbica nikada ne bi izgubila. Na vanjskoj strani torbice nalazi se mrežasti džep u koji možete spremiti mališanovu bočicu kako bi njegov omiljeni napitak bio uvijek pri ruci.

Kvalitetni materijali za bezbrižnu uporabu
Termoizolacijska torbica za užinu 3Sprouts® dovoljno je velika da u njoj pohranite užinu i obroke za čitav dan zabave na otvorenom s vašim malim blagom. U slučaju prolivenog pića ili vlage, unutrašnju oblogu jednostavno prebrišite i ostavite torbicu otvorenom kako bi se brzo osušila. Torbica omogućuje sigurnu pohranu hrane i pića jer ne sadržava opasne ili štetne materijale; proizvod ne sadržava ftalate i BPA. Izdržljivi materijali kao što su umjetna koža od poliuretana i podloga od PEVA materijala jamče dugotrajnu i bezbrižnu uporabu.

Poklon paket za mališana
3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava dječjim dodacima za dom. Najnoviji proizvodi 3Sprouts® na našim policama upravo su putni dodaci za užinu. Aktivan boravak u prirodi s djecom postaje prioritet za sve moderne roditelje. Kako biste i u tim trenucima osigurali zdrav i okrepljujuć obrok za svoje najmlađe, na raspolaganju su vam simpatični dodaci 3Sprouts®. Možete birati različite dodatke s istim ili različitim uzorcima životinja. Odabirom dodataka po želji možete oblikovati zaokružen poklon koji će obradovati svaku djevojčicu ili dječaka. Dostupni su još i termo posudica s priborom za hranjenje, putna kutija za hranu s razdjelnikom, bočica sa slamkom, višekratne vrećice za užinu i neizostavna termoizolacijska torbica u koju možete spremiti sve što vam je potrebno za ukusan obrok tijekom putovanja.

Uporaba:

Putna torbica za hranu i piće
Termoizolacijska torbica održava optimalnu temepraturu hrane i pića do nekoliko sati
Neizostavan dodatak za obiteljske izlete i putovanja
Za izlete s vrtićem
Dimenzije:

26,7 x 20,3 x 9,6 cm
Torbica za užinu:

Praktična i odgovarajućih dimenzija
Praktičan dodatak za obiteljske izlete
Nezaobilazan dodatak za vrtić
Torbica sa zatvaračem
Može se nositi na dva načina: u ruci s pomoću ručice ili preko ramena s pomoću prilagodljivog remena.
Moguće je prilagoditi dužinu remena
U unutrašnjosti je prišivena oznaka za ime vašeg mališana
Na vanjskoj strani torbice nalazi se mrežasti džep za mališanovu bočicu
S dražesnim motivima životinjica u boji
Materijal: umjetna koža od poliuretana, podloga od PEVA materijala
Bez BPA i ftalata
Čistiti čistom krpom na mjestu zaprljanja
Prekrasan poklon za dječji rođendan

Gotovinom pri preuzimanju (pouzećem), internet bankarstvom, svim karticama jednokratno, karticama na rate, Paypal.

PBZ Visa i Maestro – jednokratno i do 12 rata bez kamata
VISA Premium (zamjena za AMEX) – jednokratno i do 12 rata bez kamata
Zagrebačka banka MasterCard i Visa – jednokratno i do 24 rate bez kamata
Diners – jednokratno i do 12 rata bez kamata

Sve ostale Maestro, MasterCard i Visa kartice svih banaka – jednokratno
Kod nas je uvijek ista cijena, bez obzira na način plaćanja!

Dostava : 7 – 10 radnih dana, može biti i duže ovisno o dostupnosti proizvoda

Dostavu vrši GLS. Stići će vam e-mail i SMS s podacima dostave kad pošaljemo narudžbu.