Izdajalice

Filtriraj proizvode Prikazuje 13 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po

Izdajalice

Dojenje pruža djetetu najkvalitetniju prehranu i neosporno je potrebno za zdrav razvoj. Ali u određenim okolnostima, ono nije nimalo jednostavno. Problemi se mogu ukazati kod upale dojke, ako dijete aktivno odbija dojenje ili u momentima kada ste odvojeni od vaše bebe. Tu vam u pomoć dolaze kvalitetne izdajalice marke Medela koje će omogućiti da vaš mališan dobije adekvatnu prehranu.

Vrste izdajalica

Nudimo vam ručne i električne modele. Ručne izdajalice su najbolje za povremene potrebe, a usto su i povoljnije. Ako ćete izdajalicu koristiti svaki dan, preporučujemo električne modele jer su brži i efikasniji.

Električne izdajalice dijelimo na jednostruke i dvostruke, koji dolaze s 2 pumpice. Dvostruke izdajalice su najefikasnije i to odražavaju cijenom.

Kako izabrati izdajalicu?

Prilikom odabira izdajalice, nužno je fokusirati se na sljedeće karakteristike.

1.Veličina pumpe

Ovo je posebno važno jer utječe na učinkovitost izdajanja. Ako je pumpa prevelika, proces će teći puno sporije.

2.Komfor

Modeli koji imitiraju prirodno sisanje novorođenčadi su ugodniji i time učinkovitiji za uporabu. Svi modeli od Medele imaju ovu funkciju.

3.Mobilnost

Ako konstantno putujete, mogli bi se odlučiti za ručnu ili jednostruku električnu izdajalicu.

Naši modeli

Medela Harmony Pump ručna izdajalica kopira prirodno sisanje novorođenčadi kako bi se potaknulo ugodno izdajanje mlijeka. Ovaj sistem dvofaznog izdajanja je učinkovit, iako treba malo vremena da se proces svlada. Osim što je idealna ako ste stalno u pokretu, može se koristiti bilo gdje.

Swing električna izdajalica također koristi napredan dvofazni sistem. Osim toga, kod nje je dovoljno samo podesiti jačinu i brzinu isisa, čime je cijeli proces znatno olakšan. Izdajalica je veoma lagana za korištenje i kompaktna.

Swing Maxi radi na istom principu kao i Swing, ali ovdje je riječ o modelu koji ima 2 pumpice. Uz nju ćete veoma brzo pripremiti hranu za vaše dijete.

U ponudi još imamo i Avent izdajalice.