Zimske vreće

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 36 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

ZIMSKE VREĆE ZA DJEČJA KOLICA

Zimske vreće za dječja kolica nameću se kao nužan dodatak i prijeko potrebna zaštita Vaših mališana u hladnim danima. Ako ste od onih koji vole djeci pružiti duge šetnje i svjež zrak i u hladnim godišnjim dobima vreće za kolica su idealne za Vas. Namijenjene su djeci od 3 mjeseca pa do 3 godine. Prilikom odabira istih potrebno je da vodite računa o njihovoj fleksibilnosti, načinu montiranja, a nakon toga i o samom dizajnu. Materijali od kojih se prave mogu varirati, a osnovna svrha im je osigurati mekoću i udobnost te zaštitu od različitih vremenskih prilika.

Za unutrašnji dio vreća koriste se, uglavnom, tekstil i fliš, a obično imaju i lijep okovratnik i kapuljaču izrađene od umjetnog krzna, veganske kože i sličnih prikladnih materijala. Unutrašnjost vreće puni se poliesterom.

Vanjska strana izrađena je od materijala koji su nepropusni i koji pružaju zaštitu od vjetra, kiše i drugih vremenskih prilika. Svaka vreća opremljena je kvalitetnim zatvaračem, a hoćete li odabrati kopčanje na sredini, sa strane ili neku treću varijantu ostavljamo Vama na izbor. Sve je dizajnirano i osmišljeno vodeći računa o osjetljivosti populacije kojoj su namijenjene.

Dodatna prednost vreća je da su jako prilagodljive Vašem mališanu, univerzalne su veličine i većina ih odgovara svim vrstama kolica. Na Vama je da odaberete onu koja će estetski najbolje odgovarati, a istodobno i da pruži potrebnu zaštitu.

Održavanje vreća je lagano, mogu se prati na 40 stupnjeva i sušiti u sušilicama na srednjoj temperaturi. Ako je riječ o nekim posebnim i osjetljivijim materijalima uz svaku vreću dobivate i upute za održavanje iste.

Vrste vreća za dječja kolica koje možete pronaći u našem webshopu su sljedeće:

  • Elodieplijene pažnju iznimno lijepim dizajnom i mnoštvom funkcionalnosti. Riječ je o brendu koji je prepoznatljiv po zimskim vrećama za kolica i iste je po kvalitetu izrade i dizajna doveo do savršenstva. U bogatoj ponudi nude razne modele uključujući velik izbor boja.

  • MAST – nude modele za bebe/djecu uzrasta od 3 mjeseca pa do 90 cm visine/dužine. Kao osnovne značajke ističu slojevitost vreća, prilagodljivost istih različitim vremenskim uvjetima i temperaturama kao i lakoću montiranja na većinu kolica.

  • Ergobaby s kreiranim zimskim vrećama za Metro kompaktna gradska kolica ističu se dodatnim funkcionalnostima kao što su patentni zatvarači s korištenjem u oba smjera kao i olakšicama za održavanje čistoće vreće, obzirom da se dno iste može lagano obrisati. Udobne su, vodootporne i vjetrootporne.

Svaki model iz naše ponude dolazi uz upute za montiranje i za koji god se odlučite nećete pogriješiti. Osnovne karakteristike svim su pružanja maksimalne zaštite od vremenskih prilika i udobnosti Vašim mališanima. S vrećama za kolica iz naše ponude moći ćete uživati u dugim i ugodnim šetnjama.