Podloge za previjanje

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 31 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Podloga za previjanje

Prematanje je među prvim izazovima koje roditelji trebaju savladati prilikom odgajanja novorođenčadi. Uz brandove Skip Hop, Done by Deer, i Elodie Details možete biti sigurni da kupujete najkvalitetniju opremu koja će vam olakšati ovaj proces.

Kako bi previjanje teklo još brže i ugodnije, potrebno je unaprijed pripremiti svu dodatnu opremu: kreme, maramice, i pelene. Ni u kojem slučaju nemojte ostaviti dijete samo na podlozi.

Kako odabrati podlogu za previjanje

1. Udobnost

Prematanje će teći puno lakše ako je vašoj bebi udobno. Tražite modele koji su napravljeni od mekane polieterske pjene i dolaze s jastučićem.

2. Lakoća čišćenja

Uvjerite se da je podloga vodootporna i da ne upija neugodne mirise.

3. Sigurnost

Podloge sa sigurnosnim pojasom su najbolja garancija za izbjegavanje povreda, a i omogućuju lakše mijenjanje pelena.

4. Praktičnost

Ako tražite prijenosne podloge, obratite pažnju na broj džepova i jednostavnost uporabe.

Vrste

Možemo razlikovati 2 vrste podloga za previjanje.

1. Podloge za kućnu uporabu

Done by Deer podloge su dobar izbor za previjanje u stanu. Punjene su s pjenom od polietera koji osigurava komfor, a vanjska navlaka je zaštićena s akrilnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa. Podloge su pristupačne i dolaze s ilustracijama žirafe i slonića.

Ako želite samo najbolje za vaše dijete, Skip Hop nudi vrhunsku podlogu za kućnu upotrebu. Ovaj model je napravljen od mekane pjene, koja je jako udobna, lagano se čisti, i ne upija miris. Tu je i sigurnosni pojas, koji će osigurati da vaš mališan ostane na mjestu prilikom mijenjanja pelena. Uz ovu podlogu za previjanje dobit ćete i viseću igračku s ogledalom koja će zabaviti vašu bebu.

2. Prijenosne podloge za previjanje

Za roditelje u pokretu, preporučili bi podloge Brush Stroke i Arrows marke Skip Hop. Ovo su lagani prijenosni modeli s udobnim jastučićem za glavicu i džepićima za pelene i maramice. Podloge su vodootporne te se lagano čiste i transformiraju u vizualno atraktivnu torbicu.

Elodie Details također nudi zanimljive prijenosne modele. Izdvojili bi Vintage Flower podlogu za previjanje jer kombinira udobnost, stil, i praktičnost. Vintage Flower ima mnoštvo džepova, tako da ćete u njoj moći nositi velik broj pelena i maramica. Ovaj model dolazi s 2 frotirne krpe koje se stavljaju na podlogu, tako da ćete uvijek imati jednu pri ruci. Na kraju, tu je i traka koja vam omogućuje da podlogu nosite oko zgloba i potpuno se posvetite djetetu.

Elodie Details također nudi i mnoštvo lijepih presvlaka poput Unicorn Rain, Wild Paris, i Sweet Date.