Podloge za igru

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 96 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Podloga za igru

Za bezbrižno igranje

Mališani kroz istraživanje uče o svojem okruženju i podloge za igru će im omogućiti da to rade potpuno sigurni. Nudimo vam kvalitetne modele brandova 3 sprouts, Done by Deer, Childhome, Elodie Details, Play & Go, Kid’s concept, i Skip Hop. Podloge za igru su napravljene od kombinacije pamuka i poliestera, te su izuzetno mekane.

Vrste Podloga

Kako bi ostvarili najbolji odabir, nužno je znati kakvi sve modeli podloga za igranje postoje.

1.Jednostrane

Ovakvi modeli su najpovoljniji, ali sa svojom pristupačnošću žrtvuju na funkcionalnosti.

2.Dvostrane

Dvostrane podloge za igru nude zanimljive vizualne motive s obje strane, s čime će dulje zadržati pažnju vašeg mališana.

3.Multifunkcionalne

Ovdje spadaju 2u1 i 3u1 modeli. Osim kao podloga za igru, mogu se koristiti i kao vreća za igračke ili torba za previjanje. Odličan su izbor ako često putujete, pošto se lako spremaju.

4.Didaktičke

Didaktičke podloge, osim komfora, nude i niz simpatičnih igračaka koje će zabaviti vašu bebu i razviti njenu motoriku. Ovakve podloge su atraktivne i često imaju dodatne jastučiće koji upotpunjuju dojam da se radi o malim dječjim palačama.

Naše preporuke brendova

Pristupačnost i funkcionalnost

Play & Go nudi mnoštvo simpatičnih podloga za igru po pristupačnim cijenama. Tu su prelijepi 2u1 modeli poput Surf, Geo, i Kaktus, koji se mogu koristiti i kao vreća za igračke. Atraktivnije 3u1 opcije mogu poslužiti i kao torba za previjanje. Od ovih modela bismo izdvojili Ljamu, Moulin Roty, Paun, i Pingvin. Podloge su napravljene od pamuka i poliestera te su promjera 120 cm.

Vrhunski komfor

Skip Hop također nudi mnogo zanimljivih podloga za igranje koje imaju šarolike motive. Zauzimaju veliku površinu, a neke od njih, poput Little traveler i Cloud su dvostrane. Skip Hop modeli su jako mekani i imaju dovoljno karakteristika da pruže sate nesmetane zabave.

Ovaj brand nudi i nekoliko didaktičkih podloga za igru. Model Jednorog dolazi s mnoštvo prijateljskih životinja, od kojih neke puštaju zvukove.

Abecedni Zoo podloga nudi 17 aktivnosti i 5 igračka pogodnih za interakciju. Uz nju dolaze i dodatni jastučići sa slovima, tako da će vaša beba uvijek biti komforna.

Na kraju, tu je i Tropical Paradise podloga koja će transportirati vaše dijete u predivnu oazu ispunjenu s prijateljskim životinjama. Didaktičke podloge nude najviše sadržaja pomoću kojih će vaše dijete savladati bitne motoričke funkcije.

Pružite svom mališanu sigurnost

Bebe vole puzati i kotrljati se, a s adekvatnom podlogom za igru, to mogu raditi potpuno sigurno.