Nosiljka

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 89 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Nosiljke za bebe

Nosiljke za bebe su idealan način da osigurate svog mališana u vanjskom svijetu. Osim što su praktične, kvalitetni modeli su također i jednako udobni za roditelje jer ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu. Nudimo kvalitetne modele brandova Baby Tula i Ergobaby.

Zašto koristiti nosiljku?

Ako još niste sigurni da vam treba nosiljka, za vas smo izdvojili njihove korisne karakteristike.

1. Mobilnost

Nosiljke za bebe omogućit će puno efikasniji put kroz gužvu nego dječja kolica. Također, s njima možete proći kroz neke terene koja nisu dostupna kolicima.

2. Povezivanje s mališanom

Kako više vremena provodite u neposrednoj blizini s djetetom, vaš odnos će postati još dublji. Dijete će se osjećati sigurnije znajući da je u naručju svoga roditelja.

3. Udobnost

Nošenje djece u rukama stvara veći pritisak na kralježnicu i zglobove. Kupnjom nosiljke osigurat ćete svoje pravilno držanje, a i djetetu će biti ugodnije.

4. Praktičnost

Korištenje nosiljke oslobađa ruke, tako da istovremeno možete paziti na dijete i raditi druge poslove.

Kako odabrati nosiljku za bebe?

Kako biste donijeli najbolju odluku, obratite pažnju na sljedeće karakteristike.

1. Primjerena dob

Nosiljke se razlikuju po izdržljivosti, stoga je nužno odabrati onu koja paše težini i starosti vaše bebe.

2. Udobnost

Pamučne nosiljke su najidealnije za dječju osjetljivu kožu. Također, potrebno je obratiti pažnju na upute kako bi postavili svoje dijete u idealan ergonomski položaj.

3. Mogućnost nošenja

Nosiljke za bebe se mogu uvelike razlikovati po načinu nošenja mališana. Beba može biti okrenuta prema roditelju i okolini, a nosiljka se može nositi naprijed ili na leđima. Neke nosiljke nude više kombinacija, čime se povećava praktičnost. Ako će oba roditelja nositi nosiljku, odaberite model s prilagodljivom veličinom.

4. Sigurnost

Prilikom kupnje, obratite pažnju da li određeni model ima sigurnosni certifikat.

Naše preporuke

Nudimo izuzetno kvalitetne Ergobaby nosiljke za bebe. Omni 360 je njihov najsvestraniji model i pruža sve načine nošenja vašeg mališana. Tu je i podesivi pojas za struk koji će dodatno olakšati vaš posao dajući vašoj kralježnici dodatnu podršku. Odaberite Omni 360 ako želite samo najbolje za vašu bebu.

Baby Tula također nudi pregršt različitih nosiljki za bebe. Tu je njihova Toddler Platnena linija koja kombinira moderan dizajn i visoku razinu komfora. Ovaj model se može nositi sprijeda i na leđima, te je izrađen od kvalitetnog pamuka. Tu su i naramenice s kojima se podešava veličina, tako da ju mogu koristiti oba roditelja. Ovaj model je idealan za mališane od 18 mjeseci do 4 godine i dolazi u brdo atraktivnih uzoraka.

Za najmlađe, izdvojili bi i njihove Free-to-Grow nosiljke. Nude 2 ergonomska položaja (na trbuhu prema roditelju i leđima), prozračne su, i jako prilagodljive. Uz ovu nosiljku, vaša beba će uvijek biti blizu vašeg srca.