Hranilice za bebe

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena
  • Nomi hranilica Uljena bijela i siva 1

    Nomi hranilica Uljena bijela i siva

    1,649.00 Kn
    Dodaj u košaricu

Hranilice za bebe

Hranilice za bebe su nužan dio opreme potreban svakoj obitelji s mališanom. Ona pruža vašem djetetu ugodu i sigurnost dok papa finu hranu iz vaše kuhinje. Osim toga, hranilice su praktične i vama jer olakšavaju nadzor nad djetetom i smanjuju nered u blagovaonici. Nudimo vam kvalitetne hranilice brandova Skip Hop, Childhome i Oribel.

Koji model izabrati?

Odabir idealne hranilice će ovisiti o mnogo faktora. Ovo su najvažniji na koje trebate obratiti pažnju.

1. Prilagodljivost

Nudi li hranilica opciju prilagođavanja visine sjedišta i naslona? Ovakvi modeli su udobniji i dulje će vam biti korisni jer prate razvoj djeteta. Obratite pozornost i na dob za koju je hranilica primjerena.

2. Mobilnost

Tražite li model koji je lagan, jednostavno se sklapa, i bez problema stane u auto? Ako ste većinu vremena doma, možda je bolje odlučiti se za drvene hranilice koje su malo stabilnije. Također, neke hranilice za bebe imaju kotače koji olakšavaju upravljanje.

3. Udobnost i sigurnost

Kako bi vašem djetetu bilo ugodno tijekom večere, bitno je i pronaći model s mekanom sjedalicom. Hranilica treba imati i sigurnosni pojas s 5 ili 3 točaka za vezanje, kako bi smanjili mogućnost nesreće.
4. Lakoća hranjenja
Neki modeli imaju funkciju okretanja koja značajno olakšava pomicanje i hranjenje vašeg mališana.

Vrste hranilica za bebe

1. Drvene

Ovi modeli su namijenjeni za djecu stariju od 6 mjeseci. Zbog svojeg unikatnog dizajna, savršeno se uklapaju u većinu prostora. Drvene hranilice su također jako stabilne.

Tu bi vam preporučili model Lambda 2 marke Childhome. Ova hranilica će rasti s vašim djetetom. Za sigurnost, tu je sistem remena koji imaju 5 točaka koji se lagano montira i uklanja. Kada vaša beba naraste, može koristiti hranilicu i kao običnu stolicu.

2. Prijenosne

Prijenosne hranilice su idealne za obitelji u pokretu. Krasi ih manja dimenzija i težina, zbog čega će lagano stati u vaš prtljažnik. Ova vrsta hranilica za bebe se lagano sastavlja i najbolji su izbor za dulja putovanja.

3. Visoke

Visoke hranilice su jako udobne, i većina ovih modela se mogu preobraziti u naslonjač. Radi svoje svestranosti, ove hranilice su najpopularnije.

U ovoj kategoriji, nudimo vam Oribelove modele Cocoon koje dolaze u 5 boja. Krasi ih ergonomski držač za tanjurić i čašu koji u sebi ima magnet. Visina i naslon za leđa su podesivi, čime se garantira velika razina komfora. Ovaj model se može koristiti i kao naslonjač, ali i totalno sklopiti, te je jedna od najfunkcionalnijih hranilica na tržištu.