Gnijezda i baby nest

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 32 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Gnijezdo za bebe

Gnijezda za bebe imaju mnoštvo funkcija kojima je cilj pružiti komfor vašoj bebi. Neki modeli se lagano stavljaju u jaslice, čime spavanje postaje puno ugodnije. Osim za spavanje, gnijezda mogu služiti i kao sigurno mjesto za igranje, odmor. Gnijezda za bebe su također lako prenosiva i ne zauzimaju puno prostora. Njihova multifunkcionalnost je primamljiva pa je stoga potpuno jasno zašto su tako popularna.

Gnijezda za bebe imaju oblik jajeta, te suptilno imitiraju osjećaj boravka u majčinom trbuhu. Vaš mališan će se u njima osjećati jako sigurno. Nudimo brandove Done by Deer i Sleepyhead koji imaju gnijezda visoke kvalitete.

Kako odabrati gnijezdo

Svi modeli su različiti, pa obratite pažnju na ove karakteristike.

  1. Materijal

Tražite gnijezdo s pamučnom prevlakom, jer ona najviše paše bebinoj koži. Također je bitno da je gnijezdo napravljeno od hipoalergenskog materijala koji se lagano čisti.

  1. Udobnost

Kako bi dijete imalo miran i neprekinut san, materijal ne bi trebao biti ni prečvrst ni premekan. Gnijezdo koje je napravljeno od prozračnog materijala osigurat će da vašem mališanu nije pretoplo.

  1. Primjerena dob

Gnijezda za bebe imaju 2 faze: 0 do 8 i 9 do 36 mjeseci.

Naše Preporuke

Ako želite samo najbolje za vašeg mališana, obratite pozornost na Sleepyhead brand. Njihova Deluxe+ serija je idealna za bebe od 0 do 8 mjeseci. Ova gnijezda su multifunkcionalna, te se u njemu novorođenče može igrati, spavati, presvlačiti, i odmarati. Deluxe+ gnijezda se lagano prenose te su izrađena od udobnog poliestera.

Za djecu od 9 do 36 mjeseci, idealni su Grand modeli poput Grand Cyclo, Grand Coral, i Carrara Marble. Izuzetno su udobni, a osim za dom, pogodni su i za putovanja. Gnijezda imaju prozračne jastuke koji će pomoći mališanu da se navikne na normalni krevet. Hipoalergijski pamučni materijal se i lagano pere, čime je higijena na jako visokom nivou.

S druge strane imamo Done by Deer brand koji nudi pregršt gnijezda po pristupačnim cijenama. Plus Dreamy serija nudi udobnost i stabilnost, zahvaljujući bočnim pjenastim podlogama. Izrađeni su od kombinacije pamuka, poliestera, i poliuretanske pjene, te se jednostavno peru. Tu su i jednostavnija Balloon i Happy Dots gnijezda koja imaju pristojnu razinu komfora.