Kišobran kolica

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 58 rezultata
Brandovi
Oprema za bebe
Dekor i spavanje
Dojenje i hranjenje
Igračke
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kišobran kolica

Kišobran ili sportska kolica su popularna zbog male težine i ekonomičnih dimenzija. Pošto zauzimaju malo prostora, idealan su način transporta vašeg djeteta, pogotovo prilikom dužih putovanja avionom, vlakom ili autom. Kod nas možete izabrati najkvalitetnije modele brandova Baby Monsters, Babyzen, Easywalker, Ergobaby, Elodie Details, GB i MAST.

Prednosti kišobran kolica

1. Poboljšani transport

Najlakša kišobran kolica teže otprilike 5kg, što ih ujedno čini i najlakšom opcijom na tržištu. Za dodatnu mobilnost, uz neke modele dobijete i torbu ili traku za prenošenje.

2.Jednostavnost upotrebe

Sportska kolica se lagano slažu, a neke modele je moguće postaviti i s jednom rukom, dok istodobno pazite na dijete. Osim što lagano stanu u svačiji prtljažnik, određeni brandovi kišobran kolica mogu stajati samostalno dok su složena.

Kako odabrati kišobran kolica?

Zbog ogromnog broja opcija, ponekad zna biti teško pronaći idealna sportska kolica za vašeg mališana. Ovo su stvari na koje bi trebali obratiti pažnju prilikom kupnje.

1. Teren

Hoćete li koristiti kolica na strmijem terenu ili samo po ravnim gradskim ulicama? Ako vam trebaju kolica za grublji teren, potražite model s boljom amortizacijom i primjerenim kotačima. Za takve situacije, najbolje će vam poslužiti veća kolica, koja će vam ujedno i potrajati duže vremena.

2. Sigurnost

Bitno je da odaberete kišobran kolica koja dolaze s kvalitetnim sigurnosnim pojasom. Također, nužno je i testirati kočnicu na modelu koji vas zanima kako biste se uvjerili da je adekvatna.

3. Udobnost

Naravno, bitno je i da se vaše dijete ugodno osjeća u svojim kolicima. Mnogi modeli nude prilagodljive naslone za leđa i noge koji će podići komfor na novu razinu. Produženi krović je isto obavezan kako bi zaštitili mališana od kiše ili sunca. Također, korisno je odabrati kišobran kolica s prilagodljivom ručkom kako biste izbjegli nepravilno držanje.

Naše preporuke

Babyzen YOYO2 su svjetski renomirana kišobran kolica poznata po svojoj kvaliteti i jednostavnosti. Prikladna su za mališane od 6 mjeseci na više, te se mogu spojiti s autosjedalicom. Ova sportska kolica su pogodna i za neravne terene, te se uz njih dobiva košara za stvari. Za novorođenče je moguće uzeti i košaru, tako da Babyzen YOYO2 postaju kolica koja se koriste od rođenja.

Također, moramo spomenuti i Ergobaby Metro kišobran kolica koja su među laganijima i kompaktnijima. Pogodna su za djecu od 6 mjeseci i imaju ultra udobnu plišanu podstavu. Uz njih dolazi i zaštitni pokrov, koji zaokružuje sliku i čini ovaj model idealnim za ugodnu vožnju gradskim ulicama.

Ukoliko želite samo najbolje za vašeg mališana, preporučujemo vam Charlie model branda Easywalker. Kolica su pogodna za sve terene, te nude podesive naslone i zaštitan krović za ultimativan komfor. Kako bi vaše dijete bilo sigurno, tu je i pojas s 5 točaka. Ovaj vizualno atraktivan model dostupan je u 4 boje i jednako je adekvatan za vašeg dečkića ili princezu.