Dječja kolica

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Dječja kolica

Dječja kolica zasigurno predstavljaju nezaobilazni dio dječje opreme, no od same pomisli na kupnju istih mnogim se roditeljima diže kosa na glavi. Na što sve misliti, kako odlučiti, o čemu obavezno voditi računa, sve su to pitanja koja muče brojne roditelje, pogotovo ako se s kupovinom dječjih kolica susreću po prvi put. 

Predlažemo da za početak odredite kako planirate koristiti kolica. Hoćete li ih voziti većinom po ravnom ili neravnom terenu? Koliko često ih planirate koristiti? Je li vam potrebna i autosjedalica? Koliki je budžet kojeg planirate iskoristiti na kupovinu dječjih kolica? Koliko dugo pretpostavljate da ćete ih koristiti? Naime, ukoliko planirate još djece svakako se isplati uzeti kolica koja će i nakon nekoliko godina stalne upotrebe i dalje fantastično služiti svrsi.  Jednom kada imate ideju kako ćete vaša nova dječja kolica koristiti upoznajte se s ponudom. Ona je velika, počevši od raznih dimenzija, funkcionalnosti, pa sve do samog dizajna i izgleda kolica. 

U našoj ponudi možete pronaći dječja kolica : Baby Monsters, Babyzen, Doona, Easywalker, Elodie, Ergobaby, GB, iCandy, MAST, Nuna i Uppababy.

Vrste dječjih kolica

KOMPLETI poznati pod nazivima 3 u 1 i 2 u 1 zapravo znače da uz kolica dobivate i dječju autosjedalicu i/ili duboku košaru,  a njih naravno možete upotrebljavati i zasebno. 

Dječja autosjedalica koristi se za djecu od najranije dobi i u njoj možete novorođenče iz rodilišta dovesti kući. 

Duboka košara koristi se na isti način, no ona je nešto udobnije i sigurnije rješenje za prevoženje vaše bebe od rođenja pa sve do 6 mjeseci starosti. Ako često putujete košara je zasigurno nešto o čemu bi trebali ozbiljno razmisliti. 

Sjedeći dio kolica koristi se kada dijete već može samostalno sjediti, a najčešće je opremljen zaštitnim pojasom u 5 točaka.

S obzirom na to da ovi kompleti imaju razne funkcije i karakteristike dobro je proučiti modele nakon što imate predodžbu o tome kako i koliko dječja kolica planirate koristiti, a nakon što se odlučili za model obratite pažnju i na dodatke kojima svoja nova kolica možete upotpuniti. 

SPORTSKA (tzv. KIŠOBRAN) KOLICA

Sportska dječja kolica popularno znana kao kišobran kolica taj su naziv i dobila upravo zbog svoje nevjerojatne jednostavnosti i praktičnosti. Ona se naime ističu svojom lakoćom i mogućnošću sklapanja pa su stoga nevjerojatno praktična za roditelje koji često i mnogo putuju. Ipak, ova kolica nisu primjerena za upotrebu kod djeteta koje još ne može samostalno sjediti stoga ne bi trebala biti kolica za novorođenče. 

KOLICA ZA BLIZANCE

Kolica za blizance neizostavan su dio opreme roditelja kojima stiže dvostruka sreća. Pravila pri odabiru vrijede kao i kod običnih kolica jer jednom kada znate kako ćete ih koristiti vaš izbor bit će mnogo lakši, brži i jednostavniji. 

Nakon što se odabrali kolica ne zaboravite na dodatke. Igračke koje će zabavljati vašeg mališana, suncobran, tenda, držač za bočicu, torba za prematanje, mnogo je mogućnosti, a ono na što svakako trebate obratiti pažnju je da pri odabiru ne zaboravite provjeriti jesu li dodaci kompatibilni s vašim izabranim modelom kolica. 

I to je sve! Odaberite ono što vašem stilu života najbolje odgovara i uživajte u avanturama s vašim mališanima!