Autosjedalice

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 65 rezultata
Brandovi
Oprema za bebe
Dekor i spavanje
Dojenje i hranjenje
Igračke
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Autosjedalice

Sigurna vožnja je naš prioritet

Kako bi vaše dijete bilo osigurano tijekom vožnje, potrebno je nabaviti kvalitetnu autosjedalicu koja je prošla kroz rigorozna testiranja. Upravo vam takve karakteristike nudimo u brendovima kao GB, Nuna, i Doona.

Prilikom instaliranja autosjedalice obavezno detaljno proučite upute kako biste je pravilno postavili u vaš automobil.

Tipovi autosjedalica

Možemo razlikovati sljedeće vrste autosjedalica:

  1. Standardna autosjedalica

Ovdje imamo 2 podvrste. Modeli za djecu do prve godine života (13kg) postavljaju se nasuprot sjedalu. Ostale opcije se postavljaju isključivo na sjedalo automobila (do 18 ili 36 kg) i predviđene su za djecu do 12 godina života.

  1. Kombinirana autosjedalica

Vrlina ovih autosjedalica je što ih možete postaviti u oba smjera. Tu spadaju modeli koji imaju vlastite sigurnosne pojaseve i oni bez njih. Također, neke kombinirane autosjedalice dolaze s boosterom.

  1. Booster

Booster služi kao prijelazna autosjedalica i pomaže djetetu naviknuti se na buduću vožnju u običnom sjedalu. Oni se postavljaju isključivo u smjeru vožnje i neki od njih imaju leđni naslon.

  1. Hibridni modeli

Ovakve autosjedalice možete koristiti i kao kolica, i tako uštedjeti na prostoru, novcu, i vremenu.

Kako odabrati autosjedalicu?

Odabir idealnog modela će ovisiti o mnoštvo faktora.

  1. Godine

Pripazite na to da je autosjedalica primjerena starosti vašeg mališana. Tako će se istodobno osjećati ugodno i sigurno.

  1. Težina

Trebate li sjedalicu do 13, 18, ili 36 kg? Ako je vaše dijete preteško za autosjedalicu, ono ga neće moći adekvatno zaštititi u slučaju sudara.

  1. Kompatibilnost

Nužno je i pripaziti da autosjedalica lagano stane u vaše vozilo. Također, neki modeli automobila neće biti kompatibilni s odabranom sjedalicom, stoga je potrebno dobro se raspitati i pripremiti alternativne opcije. Autosjedalice koje imaju ISOFIX sistem se najbrže namještaju i ujedno su najstabilnije.

  1. Kvaliteta

Da li je izabrana autosjedalica napravljena od kvalitetnog materijala? Ima li sjedalica dodatnu zaštitu sa strane?

  1. Udobnost

Neki modeli nude mogućnost okretanja za 360 stupnjeva, čime su udobniji i lakši za instalaciju. Pripazite da su nasloni za glavu, leđa i noge prilagodljivi, ali i čvrsti.

Mi vam nudimo

Kako biste pružili vašem djetetu najbolju zaštitu, preporučujemo vam autosjedalice marke Nuna. Osim što su ovi modeli napravljeni od najkvalitetnijih materijala i koriste ISOFIX sustav instalacije, također su jako udobni i prozračni. Svi modeli imaju dodatne sigurnosne pojaseve, a varijante poput Rebl Plus i Norr imaju 360° rotirajuće postolje.

Ako želite autosjedalicu koju možete koristiti i kao kolica, obratite pažnju na hibridne modele brenda Doona. Ovi modeli su vizualno atraktivni i nude visoku dozu sigurnosti.

Autosjedalice su apsolutno nužne za vaše dijete, čak i prilikom „kratkih“ vožnji.