Vreće za spavanje za bebe

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 19 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Vreće za spavanje za bebe

Vreće za spavanje za bebe predstavljaju, od strane većine pedijatara, preporučen način oblačenja beba tijekom spavanja. Njihove prednosti su mnogobrojne počevši od činjenice da pogoditi idealnu sobnu temperaturu za spavanje beba postaje svakodnevno opterećenje mnogih roditelja. Nemiran san, otkrivanje tijekom spavanja, začepljeni nosići i prehlade su ono što svi pokušavaju spriječiti ili svesti na minimum. Vreće za spavanje Vam mogu uveliko pomoći u očuvanju sna, zdravlja i općeg stanja Vašeg mališana.

Pored toga, vreće za spavanje za bebe predstavljaju i siguran način spavanja, obzirom da bebe nemaju mogućnosti da vreću navuku preko lica, što je slučaj s običnim prekrivačem, i tako ometu dotok zraka. Naučno je dokazano da je korištenje vreća za spavanje uveliko smanjilo broj djece umrle od SIDS sindroma (sindrom iznenadne smrti dojenčeta) te i u tom smislu iste pokazuju višestruku korisnost.

Izrađuju se od pamuka, frotira, fliša i jako su prilagođene osjetljivoj dječjoj koži. Ne sadrže tvari koje mogu uzrokovati alergije ili slične smetnje Vašim bebama. Uz to lake su za održavanje. Možete ih prati na 40 stupnjeva i sušiti u sušilicama na srednjoj temperaturi.

Debljine vreća variraju pa tako možete odabrati neke tanje za manje hladne mjesece, a za zimu se odlučiti za neku od toplijih. Jako je važno pogoditi optimalnu temperaturu za spavanje beba te ne pretjerivati s utopljavanjem što roditelji ponekad čine.

Možete birati između mnogo vrsta dizajna i funkcionalnosti koje pružaju. Različite su opcije naramenica i nogavica kao i načina kopčanja, a prilagođene su i za olakšano mijenjanje pelena. Ono što je važno jeste da odabrana vreća odgovara navikama i sklonostima Vaše bebe te da je mekana i udobna.

Na našem web-shopu odlučili smo se ponuditi Vam dva izuzetno prepoznatljiva brenda dječje opreme koji su se istakli i vrhunskim vrećama za spavanje za bebe:

  • DONE BY DEER – vodeći se misijom osiguranja udobnosti i mirnog sna bebama kreirali su vreće za spavanje koje ispunjavaju europski standard EN16781. Kao osnovne prednosti svog proizvoda navode patentne zatvarače prilagođene lakoj upotrebi i brzom mijenjanju pelena. Dostupne su u nekoliko dezena i boja.

  • ERGOBABY sve modele vreća za spavanje za bebe podijelili su u dvije vrste:

SWADDLER – jedine vreće za spavanje na tržištu koje su ergonomski dizajnirane-održavaju pravilan položaj kukova beba (“Healthy Hip Positioner”). Izrađene su od pamuka. Sadrže rukave za zamatanje i sigurno je da će bebama, naročito u prvim mjesecima života, pružiti miran san.

2 u 1 ON THE MOVE- vreće napravljene, također, od pamuka i uz posjedovanje utora za pojaseve u kolicima i autosjedalicama idealne su za putovanja. Jednostavne su za upotrebu i zasigurno će ispuniti Vaša očekivanja.

Svi modeli koji čine našu ponudu zadovoljavaju kriterije udobnosti, funkcionalnosti i mirnog sna Vaše bebe. U nastojanjima da svojim mališanima u prvim mjesecima života osigurate što ljepše osjećaje doma, zaštite i zdravlja, vreće za spavanje Vam mogu biti odlična vodilja ka tome. Jer…kad bebe mirno spavaju i Vi ste mirni. A tome, složit ćete se, u konačnici svi težimo.