Prijenosni krevetići

Filtriraj proizvode Prikazuje 17 rezultata
Brandovi
Oprema za bebe
Dekor i spavanje
Dojenje i hranjenje
Igračke
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Putni krevetići za bebe

Mobilnost i praktičnost u jednom

Ako provodite puno vremena na putovanju sa svojom bebom, putni krevetići mogu poslužiti kao odlična alternativa dječjim kolicima. Nudimo vam poznate brandove kao Aeromoov, Nuna, Skip Hop i Cozee koji će pružiti odličan komfor vašem djetetu.

Zašto koristiti putne krevetiće?

Odabirom kvalitetnog prijenosnog krevetića dajete vašem djetetu ugodan odmor u bilo kakvom okruženju. Neki modeli se također mogu razvući, čime se efektivno pretvore u malu igraonicu. Osim što su laki za rukovanje i udobniji od kolica, mogu se sklopiti te pospremiti u vreću koja se dobije uz krevetić. Modeli su uglavnom i izuzetno lagani te se brzo sastavljaju.

Kako odabrati kvalitetan prijenosni krevetić?

U moru opcija, lagano je osjećati se preplavljenim. Kako bi odabrali najbolji krevetić za vaše dijete, nužno je u obzir uzeti sljedeće faktore:

1. Jednostavnost uporabe
Dok se neki prijenosni krevetići lako slažu, za kompliciranije modele trebat će vam više vremena.

2. Materijal tkanine
Putni krevetići mogu biti napravljeni od različitih materijala. Dok se neki mogu staviti u perilicu, drugi se moraju prati isključivo ručno. Također, određene tkanine propuštaju više svjetlosti. Preporučili bi korištenje prozirnog materijala, kako bi lakše pazili na svoju bebu te kako bi vašem djetetu bilo ugodno.

3. Težina
Krevetići mogu jako varirati u težini, ovisno o funkcionalnosti koju donose. Ako ste često u pokretu, modeli do 5 kg će povećati vašu mobilnost. Teži krevetići su, s druge strane, sigurniji i izdržljiviji.

4. Udobnost
Bitno je i vidjeti da li je madrac dovoljno kvalitetan i siguran za vašu bebu. Madrac ne bi smio biti premekan i treba popunjavati cijelu površinu krevetića. Ako su alergije raširene u vašoj obitelji, preporučili bi hipoalergenski madrac, koji se ujedno i lagano čisti.

5. Starost djeteta
Neki putni krevetići će biti idealni za nekoliko mjeseci, dok ćete druge modele moći koristiti godinama.

6. Dodatne opcije
Želite li da vaš prijenosni krevetić ima podesivu visinu ili opciju proširivanja kako bi se vaše dijete nesmetano igralo? Dobijete li uz krevetić vreću za putovanja? Želite li model sa kotačićima kako bi vam kretanje bilo još lakše? Opcija ima puno, i mnoge od njih će vam dodatno olakšati život.

Jednom kada nađete idealni putni krevetić, vaše dijete će vam biti zahvalno.