Ogradice za krevetić

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 24 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Ogradice za krevetić

Za siguran i udoban san

Ogradice za krevetić štite vaše dijete i pružaju mu miran i udoban san.

Korisne su za zaštitu bebe pri spavanju, a služe i da se malo veća djeca ne ozlijede dok istražuju krevetić ili se okreću u snu. Pri biranju ogradice obratite pažnju ne samo na estetsku vrijednost, nego i na to da ogradica služi svojoj svrsi. Bitno je da je ogradica podstavljena i dovoljno visoka. Ako se odlučite za pretanku ili nisku ogradicu, vaše dijete će je brzo prerasti. Zbog lakoće održavanja, bitno je da ogradica ima navlaku ili je u potpunosti periva u perilici.

Također provjerite dimenzije ogradice – često su ogradice kratke te će vam trebati dvije kako biste obuhvatili cijeli krevetić. Druga ogradica vam nije potrebna ako se dijete još ne okreće u snu ili mirno spava.

U našoj ponudi pronaći ćete lijepe i kvalitetne ogradice robnih marki Done by Deer, Effiki i Skip Hop.

Ako želite ogradicu koja je ujedno funkcionalna i estetski ugodna, preporučujemo vam ogradicu za krevetić Effiki. Ogradice Effiki od stopostotnog su pamuka, izrađene su u EU te se mogu prati u perilici, bez centrifuge. Dolaze u šest pastelnih nijansi kako biste mogli izabrati pravu boju koja će se slagati s uređenjem vašeg doma. Dužine je 360 cm te će obuhvatiti cijeli bebin krevetić.