Kadice

Filtriraj proizvode Prikazuje 4 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kadice za bebe i kako odabrati pravu?

Kada sastavljate popis što sve treba nabaviti prije nego što dovedete vaše novorođenče iz rodilišta u svoj dom, nipošto ne smijete zaboraviti staviti na taj popis kadicu za bebe!

Bez obzira nalazi li se u vašoj kupaonici kada ili tuš kabina, za sigurno kupanje bebe trebat će vam kadica koja bebi pruža potporu, posebice dok još sama ne može sjediti ili stajati.

U našem web-shopu zasigurno ćete pronaći model koji vam u potpunosti odgovara.

Zašto su kadice dobre?

Osim što pružaju sigurnost i potporu bebi i olakšavaju roditelju kupanje novorođenčeta, kadice za bebe mogu imati neke dodatne pogodnosti.
Najvažnije kod odabira kadice je da ona odgovara veličini i starosti bebe. Naime, beba će se u kadici kupati dok je još sasvim mala, zatim će naučiti samostalno držati glavicu, sjediti, a naposljetku i stajati.
Kod kupovanja kadice želite odabrati onu koja se prilagođava svim fazama bebinog razvoja.

Baby Patent Aquascale kadice

Baby Patent Aquascale kadice zapravo su puno više od običnih kadica.
Radi se o 3 u 1 proizvodu, budući da osim kupanja bebe pružaju i mogućnost mjerenja temperature vode kao i bebine težine digitalnom vagom.
Kako bi beba doista uživala u kupanju potrebno je osigurati da je voda odgovarajuće temperature. Aquascale kadica u sebi ima integrirani zaslon na kojem ćete jednim pritiskom na gumb saznati je li temperatura vode ispravna prije nego što bebu položite u kadicu.
I digitalna vaga u sklopu kadice jednostavna je za korištenje:
postavite kadicu na ravnu površinu, upalite digitalnu vagu pritiskom na gumb, napunite kadicu vodom i zatim ponovnim pritiskom na gumb kalibrirajte vagu. Kada bebu polegnete u kadicu, na ekranu će se automatski prikazati njena točna težina.

Aquascale kadice možete sigurno koristiti od bebinog rođenja pa sve do 24 mjeseca starosti.

Kadica je naime dizajnirana da novorođenčetu do 6 mjeseci pomoću protukliznog umetka pruža dodatnu stabilnost a vama olakšava kupanje.

Kada je vaša beba dovoljno velika da samostalno sjedi, jednostavno uklonite ergonomski umetak i napunite kadicu vodom za potpuni užitak kupanja!

Osim kadice u našoj ćete ponudi pronaći i stalak pomoću kojeg bebu možete okupati u bilo kojoj prostoriji vašeg doma!

Skip Hop Moby kadice za bebe

Simpatičnu Skip Hop Moby kadice za bebe u obliku ribice možete koristiti od bebinog rođenja pa sve dok beba ne bude spremna za kupanje u velikoj kadi.

Kadica naime dolazi sa spužvastim umetkom zahvaljujući kojem je možete koristiti u tri faze:

1. Od rođenja do 3. mjeseca (do 6,5 kg), beba pomoću umetka potpuno sigurno i udobno leži u kadici.
2. Od 3. do 6. mjeseci (do 9 kg), umetak bebi pruži oslonac dok ne nauči samostalno sjediti.
3. Od 6. mjeseci nadalje (do 11 kg), umetak se izvadi i beba samostalno sjedi kod kupanja u kadici.