Dječji romobili

Filtriraj proizvode Prikazuje 8 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Dječji Romobili

Potaknite svoju djecu na aktivnost

Romobili su idealni za poboljšanje ravnoteže i razvoj motoričkih sposobnosti. Također će motivirati vaše dijete da izađe van na igru, potičući socijalizaciju i sportske navike. Osim što su zabavni za vožnju, dječji romobili također pozitivno utječu na djetetovo samopouzdanje. Vaše dijete će kroz rekreaciju naučiti kako se pravilno ponašati u prometu i s time steći veću odgovornost.

No, ne smijemo zaboraviti ni njihov utjecaj na zdravlje. Vožnjom romobila vaše dijete će poboljšati cirkulaciju i imunitet. Čak i ako nije fan vježbanja, ovako će definitivno izbaciti van višak energije.
U ponudi imamo Scoot&Ride i Skip Hop romobile i guralice.

Kako odabrati prvi dječji romobil?

Opcija je puno, ali kako naći pravi model za vaše dijete? Ovo su karakteristike na koje bi trebalo obratiti pažnju:

  1. Kotači

Ovo je jedna od najbitnijih stavki kod kupnje dječjeg romobila. Ovisno o koordinaciji vašeg djeteta, možete se odlučiti za romobil sa 2 ili 3 kotača. Osim spretnosti, model sa 2 kotača zahtjeva i veću kondiciju kako bi romobil ostao uspravan. Također, treba uzeti u obzir da modeli sa većim kotačima zahtijevaju više truda prilikom ubrzavanja i kočenja.

  1. Visina

Iako su dječji romobili donekle podesivi, ovu stavku treba uzeti u obzir kako bi se vaše dijete osjećalo ugodnije tokom vožnje.

  1. Sigurnost

Da li je romobil napravljen od kvalitetnog materijala? Jesu li kočnice kvalitetne? Ne zaboravite uložiti u zaštitnu kacigu i LED svjetlo.

Naše preporuke

  1. Od 1 do 3 godine starosti

Kao prvo vozilo za vašeg malog mezimca preporučili bi ZOO Ride-On, branda Skip Hop. Ovo je hibrid romobila i guralice koji će pomoći vašem djetetu u prvim koracima. Koordinacija se razvija kroz 3 različita stupnja.

Za najmlađe, ZOO Ride-On će biti poput prijateljske hodalice koja im služi kao oslonac u istraživanju okoliša. Dijete će uz to imati košaru za svoje najdraže igračke i dodatne gumbe sa zanimljivim zvučnim efektima.

U drugoj fazi, košara se transformira u sjedalo, dok će ZOO-Ride služiti kao simpatična guralica.

Napokon, svladavanjem oba stupnja, vaše dijete će biti spremno koristiti ovo vozilo kao dječji romobil. Ručke ovoga modela su također podesive, tako da će romobil pratiti razvoj vašeg mališana.

Alternativno, Highwaykick 1 marke Scoot&Ride nudi slične karakteristike.

  1. Od 3 do 6 godina starosti

Za ovaj period odrastanja preporučamo vam Highwaykick 3 i Highwaykick 5 romobile od brenda Scoot&Ride. Osim što izgledaju atraktivno, ovi modeli su napravljeni od kvalitetnog materijala i imaju podesivu visinu.

Kvalitetan dječji romobil će uljepšati odrastanje vašeg mališana i naučiti ga mnogim korisnim stvarima.