Drvene igračke

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 163 rezultata
Brandovi
Oprema za bebe
Dekor i spavanje
Dojenje i hranjenje
Igračke
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Drvene igračke

Evergreen igračke za najmlađe

Generacije ljudi odrasle su na drvenim igračkama zbog njihove jednostavnosti, ekonomičnosti i prirodnoga izgleda. One se ne mogu pokvariti jer ne proizvode zvukove i različite svjetlosne efekte te testiraju domišljatost vašeg djeteta. Nudimo vam velik izbor drvenih igračka sa brandovima Kid’s Concept, Kinderfeets i Done by Deer.

Zašto odabrati drvene igračke?

1. Potiču kreativnost

Mašta vašeg mališana će se uvelike razviti uz drvene igračke jer one nude nestrukturiran način igre. Upravo zato što su jednostavnije, omogućuju da vaše dijete stvori vlastitu priču svakog dana. Tako će vaš mališan brzo razviti pouzdanje u svoje sposobnosti.

2. Razvijaju motoriku

Slaganje drvenih kockica u stup zahtjeva razvoj koordinacije i fine motorike. U procesu izgradnje vaše dijete će savladati i logično zaključivanje te naučiti karakteristike pojedinih predmeta.

3. Sigurne su za mališane

Drvene igračke pogodne su za novorođenčad, ali i za malo starije mališane jer se teško oštećuju i nemaju grube rubove. Prilikom otkrivanja svijeta mala djeca sve stavljaju u usta. U ovakvim situacijama, drvene igračke su sigurnije od plastičnih jer nemaju sitne dijelove.

4. Čuvaju okoliš

Naposljetku, drvene igračke su i eco-friendly. Igranjem s njima, vaše dijete će naučiti da treba paziti na okoliš.

Kako izabrati drvenu igračku?

Postoji na stotine drvenih igračaka, što može uvelike komplicirati izbor. Obratite pažnju na ove karakteristike kako bi si olakšali kupnju.

1. Dob djeteta

Ovisno o dobi, neke drvene igračke će biti prekomplicirane ili prejednostavne, što će rezultirati djetetovim gubitkom pažnje.

2. Svrha

Želite li da vaš mališan svlada finu motoriku ili vas možda ipak zanima razvoj njegove kreativnosti? Razmislite o lekcijama koje određena igra nudi kako biste spojili ugodu i edukaciju.

Preporučujemo

Najveći izbor drvenih igračaka dolazi od branda Kid’s Concept. Za male graditelje, preporučili bi Aiden drvenu kućicu. Tu su i različite puzzle poput Umetaljke Edvin, Sladoled Puzzle, Geo, Neo, kao i Jenga, koja je namijenjena za malo starije. Osim zagonetki, tu su i drvene guralice, autići, i simpatične male kuhinjice.

Za aktivnije mališane, nudimo drvene bicikle marke Kinderfeets. Ovi modeli su bez pedala, te su stoga idealni za djecu stariju od 2 godine. Za najmlađe, tu su 2u1 modeli koji se prvotno koriste kao tricikl. Bicikli dolaze u pregršt boja i jako su udobni.

Ako vašoj princezi treba krevetić za lutke, nudimo kvalitetne modele branda Done by Deer. Naposljetku, tu je i slagalica Deer Friends koja će poboljšati djetetove motoričke sposobnosti kroz igru.