Jastuci za dojenje

Filtriraj proizvode Prikazuje 8 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Jastuk za dojenje

Bezbrižno hranjenje

Jastuci za dojenje će znatno olakšati hranjenje vašeg mališana. Njihov ergonomičan dizajn garantira da će bebina glava uvijek biti u optimalnoj poziciji tako da dojenje može teći opušteno. Također, kvalitetni modeli će pružiti i komfor majci, štedeći njena leđa i ramena. Ako su dijete i majka oboje smireni, dojenje će teći puno lakše. Kod nas možete naći popularne jastuke za dojenje brandova Done by Deer, Red Castle i Ergobaby.

Računajte na to da ćete hraniti svoje dijete do 10 puta na dan. Bez ugodnog jastuka, ovaj proces može brzo postati nelagodan, pa čak i dovesti do povrede kralježnice. Ako se oporavljate od carskog reza, ovi jastuci će također zaštititi vaš abdomen prilikom dojenja.

Vrste Jastuka

Kako bi pronašli jastuk za dojenje koji vama paše, nužno je znati koje opcije postoje.

  1. Bez kopče

Većina majka se odlučuje za ovakve jastuke. Osim što su odlični za dojenje, kasnije mogu poslužiti i kao potpora za bebin trbuh ili sjedalica. Trenutno nudimo isključivo ovakve modele.

  1. S kopčom

Ovi jastuci su vrlo stabilni, pa se mogu bez problema pomicati prilikom hranjenja. Mana je što su napravljeni od tvrđeg materijala.

Kako odabrati jastuk za dojenje

  1. Materijal

Jastuk bi trebao biti tvrđi, ali isto tako i poprimati oblik tijela vašeg mališana. Ako je jastuk premekan, neće uredno rasporediti težinu vaše bebe i pravilno dojenje će biti teško. Također, trebate se i uvjeriti da je napravljen od hipoalergenskog materijala jer se on lagano čisti i sigurniji je za novorođenčad.

  1. Ergonomičnost

Tražite jastuk koji prati anatomiju bebina tijela kako bi dojenje teklo što lakše.

Naše preporuke

Ergobaby jastuci za dojenje izrađeni su od čvrste poliester pjene koja će zadržati svoj oblik na duže staze. Ovi modeli imaju i zaobljeni oblik koji će postaviti vaše dijete u idealnu poziciju za dojenje, tzv. trbuh-na-trbuh. Pošto se ovi jastuci stavljaju oko struka, osigurat će i potporu majčinim rukama. Presvlake su napravljene od 100% pamuka, što je idealan materijal za bebinu kožu.

Done by Deer nudi jednostavnije, ali efektnije jastuke modela Balloon i Happy Dots. Ovi modeli su također izrađeni od poliesterskog vlakna, te su presvučeni udobnim pamukom. Jastuci su dostupni u vizualno atraktivnim bojama koji će sigurno zaintrigirati vašega mališana.