Bočice za bebe

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 43 rezultata
Brandovi
Oprema za bebe
Dekor i spavanje
Dojenje i hranjenje
Igračke
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Bočice za bebe

Nema sumnje, bočice za bebe već više od pola stoljeća nezaobilazno su pomagalo pri hranjenju beba u njihovim prvim mjesecima života. Bilo da se sadržaj u njima koristi kao dodatni obrok uz dojenje ili kao jedini izvor hrane, na simpatične bočice pune hranjivog adaptiranog mlijeka uvijek se možete osloniti.

Festival hranjenja bočicom traje sve do trenutka uvođenja kašice u prehranu djeteta, najčešće kroz prvih šest mjeseci života vašeg mališana, a sa sobom donosi i brojne rutine koje postaju sastavni dio života i mame i tate.

Naravno, govorimo o svakodnevnom ritualu pripreme obroka, koji se sastoji od prokuhavanja vode pa hlađenja do temperature od 50ºC kada se ona miješa s mlijekom u prahu. Slijedi dodatno hlađenje na temperaturu od oko 37ºC, kada adaptirano mlijeko postaje spremno za hranjenje bebe.

Kod korištenja bočica za bebe najvažnija stvar je pravilna upotreba, što uključuje i obaveznu sterilizaciju, kako biste zaštitili svoju bebu u danima u kojima se njezin imunitet tek počeo razvijati pa čistoći treba posvetiti dodatnu pažnju.

Svaka brižna mama jako dobro zna da je pametno nabaviti nekoliko različitih bočica, kako bi barem jednu čistu i sterilnu uvijek imala na raspolaganju kad je beba gladna.

Dobra je vijest da je na tržištu pregršt kvalitetnih marki bočica za bebe, uključujući svjetski poznate brendove poput A Little Lovely Company, Boon, Herobility, Medela, Skip Hop i Twistshake. Razlikuju se po svom dizajnu, materijalu od kojeg su napravljene, ali i po svojim sisačima te otvorima na vrhu na čiju veličinu valja pripaziti pri kupovini, jer bebi koja je narasla bit će potrebna i veća rupica!

Skip Hop bočica sa slatkim životinjama

Kad govorimo o bočicama koje se posebno sviđaju mamama i njihovim mališanima, onda svakako moramo spomenuti onu od nehrđajućeg čelika s likovima životinja, kojeg proizvodi ugledni Skip Hop.

Radi se o bočici volumena čak 350 mililitara čiji nehrđajući čelik zadržava temperaturu te štiti malene dječje rukice od hladnoće. Slobodna od svih potencijalno opasnih plastičnih materijala, poput BPA, PVC-a i ftalata, Skip Hop bočica jednostavna je za upotrebu, s remenom za lakše nošenje i skočnim poklopcem ispod kojeg se nalazi vrh dugačke slamke obložene silikonskim ovojem koja se spušta prilikom zatvaranja i ostaje čista.

Kupce posebno veseli što dobivaju i dodatnu slamku s ovim proizvodom i kad se sve uzme u obzir, ne iznenađuje što popularnost ovoj bočici sve više raste i u Hrvatskoj.

Medela Calma bliska prirodnom hranjenju

Za one mame koje žele što bezbolnijim napraviti prijelaze iz dojenja u hranjenje bočicom, odlično rješenje svakako je Calma sisač iliti dudica kojeg je razvila Medela. Riječ je o jedinstvenom sisaču koji od mališana traži prirodno urođenu tehniku hranjenja. Kombinacijom pokreta jezika i čeljusti dojenče imitira sisanje kako bi izvuklo mlijeko iz bočice te se bez poteškoća može ponovno vratiti na prsa.

U veličini od 150ml bočice, Calma sisač postao je poželjan u kući mnogobrojnih mama koje žele da hranjenje bebe bude što je prirodnije moguće, a dijete pritom uredno jede, odmara se i diše.

U svakom slučaju, bočice za bebe bile su i ostale iznimno traženi artikl među brižnim roditeljima koji žele vidjeti svojeg mališana sitog i zadovoljnog te se zbog toga konstantno razvijaju u skladu sa zahtjevima modernog vremena, a tako će svakako biti i u budućnosti!