UppaBaby

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 19 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

UPPAbaby dječja kolica

Tri desetljeća potpune posvećenosti kvaliteti! Američka inovativna tvrtka UPPAbaby bez ikakve sumnje zauzima značajno mjesto među proizvođačima dječjih potrepština, prije svega zahvaljujući svojim laganim, jednostavnim i zabavnim modelima kolica.

UPPAbaby kreira proizvode temeljene na stvarnom korisničkom iskustvu, uz posebnu pažnju posvećenu njihovoj sigurnosti, detaljnom testiranju, kao i kemijskom sastavu materijala u skladu s najvišim aktualnim standardima.

Što je najbolje, dizajneri UPPAbaby kolica uvijek su spremni ponuditi drukčija i praktičnija rješenja od drugih, sve to uz izuzetno oku ugodni dizajn koji se itekako sviđa modernim urbanim roditeljima.

Model MINU idealan je za roditelje koji ne miruju

Imati na raspolaganju lagana, prijenosna kolica s pregršt inovativnih rješenja san je današnjih mama i tata, željnih praktičnih rješenja za brigu o mališanu, jednom kad zajedno krenu u svoje svakodnevne avanture i uzbudljive izlete.

UPPAbaby je u tu svrhu kreirao model MINU, a radi se o samo 6,7 kg teškim dječjim kolicima. Odlikuju se prostranom sjedalicom za bebu koju je moguće postaviti u različite položaje nagiba, ovisno želi se vaše dijete odmoriti i odrijemati ili uspravno promatrati svijet oko sebe.

Krović je izuzetno jednostavno razvući, a tu je i dodatno sjenilo koje štiti od opasnog UV zračenja, kao i otvor za prozračivanje koji osigurava još zdravije okruženje za mališana prilikom vaših šetnji.

Sjajna je stvar što je ova kolica moguće sklopiti jednim pokretom jedne ruke, a to možete izvesti čak i s djetetom u naručju. Uz pomoć remena model MINU možete čak i nositi na remenu, što značajno olakšava transport.

Ova dječja kolica imaju ručno ušivene kožne ručke, a zahvaljujući kvalitetnim kotačima odlično drže gradski asfalt, dok uz kočnicu na stražnjim kotačima nema straha da će vam igdje pobjeći u trenucima kad se zaustavite. Dodajmo tome veliku praktičnu košaru nosivosti do 9 kg i imamo proizvod koji definitivno spada u sam vrh današnjih dječjih kolica.

Model VISTA raste s djecom i nudi brojna sjajna rješenja

Većina dječjih kolica na tržištu nije dugotrajnog vijeka, a mnoga od njih dijete prilično brzo preraste, što su najveći problemi s kojima se današnji roditelji susreću.

UPPAbaby je ponudio rješenja za oba problema pa čak i više od toga! Model VISTA sadrži sve što je vašem djetetu potrebno – od rođenja, do prvih koraka i kasnije.

Naime, osim sportskog dijela u proizvod je uključena i vrhunska prozračna košara prekrasnog izgleda, certificirana kao krevetić u kojem dijete može prespavati i preko noći.

Za sigurnost vožnje tu su nadograđeni ovjes na svim kotačima i mekši pneumatici, a jednostavno sklapanje i otvaranje kolica puno znači roditeljima, kao i iznimna kvaliteta svakog detalja na njoj.

Uz to, dodatnu košaru za novorođenčad moguće je postaviti na kolica, kao i dodatno sportsko sjedalo RumbleSeat s podesivim naklonom koje se može namjestiti u smjeru vožnje ili natrag pa ovaj model svakako omogućuje i vožnju više djece u istim kolicima.

Kožne ručke, vodootporna tkanina, pomični krović s otvorom za prozračivanje samo su neka od odličnih rješenja na ovim kolicima, a spomenimo i da je okvir kompatibilan s auto-sjedalicom UPPAbaby MESA.

U svakom slučaju, UPPAbaby je brend koji jamči sigurnost, kvalitetu i moderni dizajn pa roditelji koji žele svojem mališanu osigurati maksimalnu udobnost i komociju, pri kupovini dječjih kolica ozbiljno uzimaju u obzir MINU i VISTA modele.