Sleepyhead

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 23 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Sleepyhead – nevjerojatno udobna gnijezda za bebe

Kao roditelj novorođenčeta zasigurno ste upoznati s tim koliko nepodijeljene pažnje i nježnog fizičkog dodira treba vašoj bebi. I naravno da u tome uživate, ali ne treba skrivati da je svima nekad potrebno i malo podrške.
Kako bi se beba osjećala sigurno i udobno kada je polegnete na krevet ili kauč, preporučamo vam da nabavite gnijezdo za bebe, dizajnirano i izrađeno od hvaljenog švedskog brenda Sleepyhead, a dostupno i kod nas!
Zašto biste trebali koristiti Sleepyhead gnijezda za bebe?
Brojni roditelji novorođenčadi potvrdit će vam koliko njihove bebe vole biti u ovim udobnim gnijezdima, bilo da su budne i promatraju svijet oko sebe ili upravo tonu u san.
Zahvaljujući gnijezdu, bebe se osjećaju dovoljno sigurno i ušuškano da nesmetano mogu zaspati, baš kao u naručju roditelja. Sleepyhead gnijezdo bebi pruža osjećaj roditeljeva zagrljaja, a roditelju zasluženi odmor.

Koje su prednosti Sleepyhead gnijezda za bebe?

Postoji barem 6 razloga zašto biste trebali odabrati Sleepyhead gnijezdo za bebu:
1. Moguće ih je prati u perilici za rublje, što vam omogućuje izrazito jednostavno održavanje higijene.

2. Posjeduju OEKO-TEX certifikat koji garantira da su svi dijelovi Sleepyhead gnijezda izrađeni od provjerenog materijala koji je siguran za zdravlje vaše bebe. A to je ono najvažnije.

3. Izrađena su bez korištenja štetnih tvari u proizvodnji. Osim što su korišteni materijali sigurni za vašu bebu, njihova proizvodnja je sigurna i za okoliš.

4. Navlaka gnijezda napravljena je od 100% pamuka. Pamuk je prozračan i udoban materijal koji će koži vaše bebe dopustiti da diše, a često pranje neće ga oštetiti.

5. Patentni zatvarač navlake siguran je za bebe. Želja za istraživanjem bebe navodi da diraju i stavljaju u usta sve novo s čime se susreću oko sebe. Zato je važno da su svi dijelovi proizvoda kojima ih izlažete potpuno sigurni u njihovim malim prstićima.

6. Prigodna su za putovanje. Za roditelje koji vole biti u pokretu i svoju bebu voditi sa sobom na izlete i putovanja, gnijezdo je odlično rješenje koje nudi prijenosno, sigurno i udobno mjesto na kojem beba može bilo gdje utonuti u san.

Kako odabrati pravi model Sleepyhead gnijezda?

Sleepyhead gnijezda prikladna su za novorođenčad i djecu sve do 3 godine starosti. O uzrastu djeteta ovisi i koji ćete model odabrati.

Deluxe+ gnijezda za novorođenčad

Od rođenja pa do 8. mjeseca života, vašoj bebi će odgovarati Deluxe+ model. Deluxe+ gnijezda udobna su, sigurna i multifunkcionalna. Beba se u njima može igrati, odmarati, spavati, a čak joj možete i brzo i sigurno promijeniti pelene!
U Deluxe+ gnijezdu beba može ležati ne samo na leđima, već vježbati i podizanje glavice dok leži na trbuhu. Mekani obrub pritom joj pruža potporu, kako bi mogla jačati vratne mišiće i razvijati motoričke sposobnosti.
Deluxe+ model prigodan je i za spavanje u krevetu roditelja, budući da bebi pruža vlastito sigurno i mekano mjesto.
Za vaše novorođenče odaberite nježne uzorke poput sanjivog Mrs. Mighetto Lovely Day ili pak Silver Lining dizajna.

Grand model za djecu do 3. godine života

Grand modeli namijenjeni su za bebe od 9 mjeseci pa sve do djetetove 3. godine života. Možete ih koristiti za odmor, igranje ili spavanje kod kuće, a na putovanju će djetetu pružili poznatu i udobnu okolinu.
Ovi modeli gnijezda mogu se koristiti i kao pomoć u navikavanju na spavanje u dječjem krevetu kada dijete za to bude spremno.
Preostaje vam samo da odaberete dizajn koji se najbolje uklapa u dječju sobu!
Mi navijamo za veseli Bananas For You ili za morem inspiriran Mariniere dizajn.