Skip Hop

Filtriraj proizvode Prikazuje 15 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Skip Hop proizvodi za djecu i bebe

Skip Hop je pouzdan brend u roditeljskoj zajednici sa širokim rasponom proizvoda za sve potrebe vaše bebe i djeteta. Skip Hop proizvodi su dizajnirani za maksimalnu sigurnost i upotrebljivost, a istovremeno su šareni i veseli dizajni koji pomažu djetetu da uči i raste. Skip Hop s kvalitetnim proizvodima pokriva sva područja svakodnevne rutine vašeg djeteta kao što je kupanje, mijenjanje pelene, putovanje, igra, spavanje i ostalo.

Skip Hop Zoo kolekcija

Zaštitni znak Skip Hop brenda oživljava dječju opremu i igračke uz pomoć zanimljivih i simpatičnih životinjskih likova. Od klasičnih zoo životinja poput žirafa i majmuna do fantastičnih mističnih bića poput jednoroga i zmajeva, Zoo kolekcija je dizajnirana tako da unese veliku iskru u male mašte. Vaša beba će se zaljubiti u životinje što će olakšati prijelazne faze uz pomoć pribora za jelo ili didaktičkih igračaka

Zabavni dječji ruksaci za djecu

Vaše će se dijete osjećati samouvjereno ulazeći u vrtić ili školu s voljenim malim prijateljem na svojim leđima. Kolekcija dječjih ruksaka ima nasmijana lica svojih omiljenih, životinjskih likova, a pritom su ruksaci funkcionalni, imaju izolirane vrećice za užinu, materijal koji se lako čisti i veliki glavni odjeljak.

Skip Hop odlične didaktičke igračke za bebe i djecu

Igračke u Zoo kolekciji su omiljene i daju udobnost i stimuliraju učenje. Od mekanih plišanih životinja do zabavnih vozila, Skip Hop Zoo kolekcija je dostupna u svakoj fazi vašeg djeteta.

Pribor za jelo za mališane

Pribor za jelo u Zoo kolekciji je dizajniran tako da olakšaju prijelaznu fazu hranjenja bebe na hranjenje djeteta. Simpatični likovi krase pribor, šalice i zdjelice s protukliznim dnom. Vaše dijete će obožavati vrijeme hranjenja sa svojom omiljenom životinjom, a vi ćete obožavati lako čišćenje pribora i vrhunske materijale.

Skip Hop podloge za igru 

Skip Hop kvalitetne podloge za igru su izdržljive i sigurne, što ih čini odličnim izborom za bebe i malu djecu svih dobnih skupina. Sa svojim odličnim dizajnom, podloge služe kao temelj malim umovima i pokretačima za igru u sigurnom i ugodnom okruženju. Šareni i maštoviti dezeni mogu potaknuti dječji interes i pomoći u razvoju. 

Skip Hop podloge za igru imaju odlične mogućnosti dizajnirane za roditelje i djecu, uključujući:

  • Vodootporni materijal – lako se čisti krpom
  • Roll-up dizajn – za kompaktno i praktično skladištenje
  • Ne sadrži PVC i BPA – sigurno za djecu svih uzrasta
  • Velike i prilagodljive – za zaštitu vaših podova

Skip Hop bočice i šalice

Skip Hop dizajnira funkcionalne bočice i šalice za male ručice s bojama i dezenima koje djeca vole. Skip Hop Zoo kolekcija prikazuje simpatične životinje, bočice su savršene za svakodnevnu upotrebu i putovanja. Bočice su pouzdani predmet u torbi vašeg djeteta.

  • bočice od nehrđajućeg čelika – hlade piće, a ne ruke
  • fleksibilne slamke – za sprječavanje nereda
  • Ne sadrže PVC, BPA, ftalate – materijali kojima možete vjerovati