Scoot&Ride

Filtriraj proizvode Prikazuje 2 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Scoot&Ride romobili

Iza dizajnerskog tima austrijske tvrtke Scoot&Ride čitavo je desetljeće predanog rada na proizvodnji inovativnih romobila koji ne samo što zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde, već su i iznimno zabavni za korištenje te donose osmijeh na lica čak i najmanjih među mališanima.

Da, Scoot&Ride romobil namijenjen je upravo djeci, i to u dobi 1-12 godina, onima čije mame i tate dobro znaju koliko vožnja romobila pomaže pri razvoju samopouzdanja, motoričkih sposobnosti i sportskih navika djeteta.

Napravljeni od materijala koji najmanje štete okolišu, lako popravljivih i pogodnih za recikliranje, Scoot&Ride romobili danas se prodaju u više od 40 zemalja svijeta, a popularnost im iznimno brzo raste i u Hrvatskoj, prije svega zbog lakog sastavljanja, intuitivnog korištenja, oku ugodnog dizajna i brojnih efikasnih zaštitnih mehanizama koji se brinu za sigurnost vašeg mališana.

Highwaykick 1 je pravi hit na tržištu

Dječja guralica koja se lakoćom pretvara u romobil? Vjerovali ili ne, taj genijalni izum postoji i dostupan je vašem mališanu! San mnogih mama Scoot&Ride pretvorio je u realnost, zahvaljujući svojem hit proizvodu Highwaykick 1 koji ne samo što je moguće sastaviti tek u nekoliko minuta, već ga je moguće naručiti u brojnim različitim privlačnim bojama, baš po mjeri svakog djeteta.

Ovaj 2-u-1 proizvod namijenjen je djeci u dobi 1-5 godina i ima tri iznimno zanimljive karakteristike. Prvu smo već spomenuli, da se jednostavnim preklopom sjedalice pretvara iz guralice u romobil, što ga čini zanimljivim djetetu i kad preraste svoju najraniju dob te se nauči vješto kretati.

Zbilja, dosta vam je proizvoda koje vaše dijete brzo preraste? Scoot&Ride je i na to mislio. Highwaykick 1 možda se može pohvaliti najnižom sjedalicom na tržištu, od samo 22,5 cm visine, namijenjenom mališanu od godinu dana, no čim krene rast vašeg djeteta to isto sjedalo moguće je značajno povisiti, sve do 29 cm.

Također, uz ergonomski upravljač i široka dva prednja kotača koji jamče stabilnost, ne zaboravimo ni sigurnosni dodatak s prednje strane koji onemogućuje prevrtanje romobila u slučaju da dijete naleti na kamenčić ili neku sličnu prepreku. Sve kako bi mame i tate mirno spavale, a mališan mogao bezbrižno sate i sate provoditi igrajući se.

Romobili kreirani za različitu dječju dob

Highwaykick 1 je hvaljen i zato što nije potreban alat da bi ga se podesilo različitoj veličini djeteta, a sa svojom nosivosti od 20 kg sjedala, a 50 kg daske te visinom 82-118 cm pogodan je za mališane u prvih pet godina života.

Za malo starije, u dobi 3-6 godina, Scoot&Ride kreirao je Highwaykick 3 romobil, s još većim kotačima za maksimalnu stabilnost i sklopivom šipkom. Za nešto stariju djecu i mladiće tu je Highwaykick 5, s čak 80 kg nosivosti daske i kotačima od posebnog materijala za bolje prianjanje.

Dakle, Scoot&Ride svoju viziju kreiranja sigurnih i zabavnih romobila već 10 godina uspješno provodi u djelo, a sjajna je vijest da su sada dostupni i vama u Hrvatskoj, a možete ih naručiti još danas!