Oribel

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Oribel ponuda

Kreirati dugotrajne, kvalitetne i sigurne proizvode koji će oduševiti djecu i zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe, a usput spojiti i maštu s realnošću. To je vizija kojom se vodi dizajnerska tvrtka Oribel, bazirajući svoj rad na kreativnosti, pritom koristeći isključivo ekološki prihvatljive materijale.

Sa sjedištem u Singapuru i uspješnom prodajom diljem svijeta, iako osnovan tek 2014. godine Oribel se brzo učvrstio pri samom vrhu proizvođača dječjih igračaka i potrepština, ponajviše zbog pažnje posvećene detaljima, kao i stvaranju proizvoda koji su višenamjenski i rastu s djecom.

U bogatoj ponudi nalazi se mnogo uzbudljivih igračaka koje potiču djecu na razmišljanje i razvoj umnih sposobnosti, a još veći hit svakako su Portaplay 3u1 aktivnosni centar, kao i Cocoon hranilica…

Konvertibilni Portaplay godinama prati mališana

Ako dijete raste, zašto ne bi rasle i igračke koje ga prate? Tom se idejom vodio Oribel kada je kreirao Portaplay aktivnosni centar koji od 5 mjeseci do 5 godina života kroz tri različite faze nudi djeci zabavu i mentalni razvoj.

Opremljen sjedalom i stolom obogaćenim igračkama, u prvoj fazi razvoja, od 5 do 8 mjeseci, dijete igrajući se u središnjem dijelu Portaplayja uči samostalno stajati i hodati, ali i skakutati, posezati, istraživati i raditi na uočavanju detalja.

U drugoj fazi, od 8 do 12 mjeseci, dijete nastavlja svoj umni razvoj s novim igračkama u svom Portaplayju uz koje će imati priliku raditi na svojoj koncentraciji, svjesnosti i općenitom razmišljanju.

Što je najbolje, i sjedalo i igračke moguće je ukloniti pa u trećoj fazi, nakon napunjene prve godine pa sve do pete, ovaj aktivnosni centar se pretvara u stolić čiju je visinu moguće podesiti na više različitih razina, kako bi dijete dobilo svoje novo omiljeno mjesto za crtanje i različite igre.

Kada ga se ne koristi, sklopivi Portaplay je lako pospremiti i uskladištiti, a moderni roditelji svakako cijene dugi niz godina koliko je pogodan kao mjesto za igru i umni razvoj svakog mališana, s čime se malo sličnih proizvoda može mjeriti…

Multifunkcionalni Cocoon prilagođava se djetetu

Uz Portaplay, Oribel se može pohvaliti još jednim hit proizvodom koji raste s djecom. Riječ je o višenamjenskoj hranilici koja može biti udobni naslonjač za odmor vaše bebe, ali i visoki stolac u koji se lako i jednostavno pretvara, s ergonomskim držačem za čašu te tanjurićem za prva samostalna hranjenja.

Cocoon hranilica u potpunosti se prilagođava željama i potrebama vaše bebe pa ne samo što nudi tri različita nagiba dječjeg sjedala opremljenog spužvastim jastukom, već je moguće podešavati i visinu na kojoj se nalazi, kao i koliko je pladanj odmaknut od djeteta, ovisno o njegovoj dobi i veličini.

Pladanj se lako pere kao i djetetova stolica koja je sklopiva i ne zauzima mnogo mjesta, što svakako puno znači za održavanje reda u kući, a njezina dugotrajnost, praktičnost i multifunkcionalnost dobro dođu u prijelaznim razdobljima života vašeg mališana, dok su boje koje se lako uklapaju u svaki interijer te oku ugodni dizajn dodatni plus Cocoon hranilice.

Sve u svemu, Oribel je u prvom desetljeću svog postojanja pokazao da zaista kreira proizvode prema najvišim standardima te donosi nešto novo i inovativno na tržište igračaka i proizvoda namijenjenih djeci, zbog čega mu popularnost raste iz dana u dan, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.