Nuna

Filtriraj proizvode Prikazuje 2 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Nuna

Želite sigurnost za vašeg mališana?

Svjetski brand Nuna je u zadnjih 10 godina dobio preko 160 nagrada za izuzetno doprinošenje ugodnom i sigurnom odrastanju mališana širem svijeta. Ta priznanja su im omogućena zbog njihovog jednostavnog, praktičnog i stilskog načina rada.
Oni su ti koji se brinu da putujete, odmarate i zabavljate se dok je vaša beba sigurna i zadovoljna.

Estetika i kvaliteta su bitni vama i vašoj djeci

Nuna proizvodi poput krevetića, autosjedalica, dječjih kolica i njihaljki su najbolja predstava njene kvalitete i mogućnosti. A upravo te nabrojane vrste dječjih pomagala mi smo učinili dostupnim vama i vašem djetetu.
Ispod ćete pročitati o neophodnim dječjim pomagalima s kojima najčešće doprinosimo ljudima, uz suradnju s Nuna brendom.

Tražite ležaljku za dijete?

Ovaj dokazani brend nudi zanimljivu Nuna Leaf Grow sjedalicu koja služi vašem djetetu od samog rođenja. Namijenjena je uglavnom za kućnu upotrebu. Osim što je ova dječja ležaljka imuna na životnu dob djeteta, ona je i: moderna, podesiva, stabilna i lagana.
Te korisne ležaljke osiguravaju zabavu i sigurnost djetetu, a pravi dojam možete dobiti pogledom na slike s kojima predstavljamo ovu dječju ležaljku. Neupitno je da će se ona savršeno uklopiti u izgled koji želite imati u bilo kojoj prostoriji vašeg doma.

Prijenosni krevetić

Svi mališani jednostavno trebaju posjedovati svoj krevetić. Nudimo još jedan praktičan proizvod Nuna brenda koji je napravljen za potrebe modernog načina života. Pri tome ne gubi svoju glavnu namjenu i to je pravi dječji dom.
Taj krevetić je mjesto za odmor i veoma ugodan prostor za igranje vašem mališanu. Nećete se namučiti da bi ga sklopili i lako ga prebacili u neki drugi kutak vašega doma. Njegova težina iznosi 10 kilograma.
Nuna brine o kvaliteti svojih proizvoda i dugotrajnosti njihove upotrebe. Pa tako vaša beba može naći svoje mjesto u Sena Air prijenosnom krevetiću od prvoga dana pa sve do treće godine svoga života.

Dječja kolica

Kolica su još jedno neizbježno pomagalo za provođenje vremena s vašim djetetom.
Ipak savjetujemo da sebi olakšate. Nuna Triv kolica su pomaknula granice koje očekujete s dječjim kolicima.
S Nuna Triv višenamjenskim kolicima beba je uvijek tu s vama, sigurna i zadovoljna.

Pa jeste li spremni za svoj novi Nuna proizvod?

Provjerite ponudu kvalitetnih proizvoda i naručite ih odmah!