Nomi

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena
  • Nomi hranilica Uljena bijela i siva 1

    Nomi hranilica Uljena bijela i siva

    1,649.00 Kn
    Dodaj u košaricu

Nomi hranilica i dodaci

Je li moguće kreirati visoku stolicu koja će biti jednako udobna i korisna novorođenčetu, kao i tinejdžeru? Ako pitate dansku dizajnersku tvrtku Evomove, odgovor je definitivno – da!

Nomi koncept osmišljen je u želji napraviti najbolju svjetsku visoku stolicu, koja ne samo što zadovoljava formu i oku je ugodna, već je krasi i iznimna funkcionalnost.

Ova visoka stolica stvorena je kako bi vaš mališan mogao već u najmlađim danima sjediti uz vas za zajedničkim stolom, a također se prilagođava njegovim potrebama dok raste te ostaje funkcionalna sve do tinejdžerske dobi.

Nomi svoju fleksibilnost zahvaljuje nadogradnjama

Tajna ovog ambicioznog koncepta je u tome što je Nomi moguće nadograđivati, a samim time i prilagođavati dobi vašeg djeteta. Srž hranilice je konstrukcija visokog stolca od punog drveta koja osigurava čvrstoću, kao i trajnost te fleksibilnost, a moguće joj je dodati Nomi Baby, mekanu i udobnu ležaljku, kao stvorenu za trenutke kada se vaše novorođenče želi opustiti i odrijemati, ali i uživati u slasnom obroku.

Osim vodoravnog položaja, djetetu do šest mjeseci starosti dostupan je i okomiti, kada jednom malo poraste i ojača. Ležaljka dolazi u paketu s madracem i sigurnosnim pojasom s učvršćivanjem u 3 točke, a svojim laganim ljuljanjem smiruje i uspavljuje bebu, pritom joj pružajući ugodno i sigurno gnjezdašce.

Nomi Mini dodatak je na hranilicu koji služi kao ogradica djetetu starosti od 6 do 24 mjeseci. Djeca vole kretanje, čak i kada sjede, zbog čega im ovakva nadogradnja omogućuje da budu sigurni, a da pritom ne miruju sjedeći, jer mogu koristiti oslonac za noge dizajniran kako bi imali više slobode.

Tu je i Evomove pladanj koji se lako postavlja na Nomi Mini ogradicu i omogućuje lakše hranjenje, uz maksimalno opterećenje na pladanj od 5 kg, a hranilicu je također moguće učiniti još udobnijom, ako je nadogradite jastučićima.

U slučaju da se vaš mališan odguruje nogama od stola, tu su mali kotači na stražnjim nogama stolice koji predstavljaju jedinstvenu sigurnosnu značajku i smanjuju rizik od nagibanja pa nema razloga za strah od prevrtanja.

Kada vaše dijete navrši dvije godine i bude spremno penjati se gore-dolje sa stolice bez pomoći, vrijeme je da uklonite Nomi Mini. Na raspolaganju mališanu ostaje osnovni oblik ove hranilice s udobnom sjedalicom u kojoj će još godinama moći sjediti za stolom i zajedno s vama uživati u brižno spravljenim poslasticama.

Sjajna je stvar što je ovu visoku stolicu moguće jednostavno podešavati bez potrebe za alatima, a ergonomski otvoreni dizajn omogućuje djetetu da se lakše ustane i privuče stolu, čime se potiče njegovo aktivno sjedenje, dok meke konture sprječavaju udarce.

Nomi stolica je lagana i ne zauzima mnogo prostora te se može objesiti za stol. Lako se čisti, a testirana je u skladu s najnovijim međunarodnim sigurnosnim standardima te njezine široko razmaknute noge pružaju vrhunsku stabilnost.

U svakom slučaju, riječ je o fantastičnom dizajnu koji može postati nezaobilazni dio odrastanja vašeg mališana kroz dugi niz godina, zbog čega je u današnje vrijeme toliko privlačan i atraktivan roditeljima diljem svijeta, a sve više i u Hrvatskoj.