Medela

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Medela – samo najbolje za mamu i bebu

Ako pitate mame i liječnike, izdajalice marke Medela su broj jedan! Ovaj brand već više od 50 godina podržava majke i bebe, i puno je više od robne marke izdajalica. Kod nas možete naći cijelu liniju Medela proizvoda za dojenje i izdajanje dizajniranih kako bi svako dojenje bilo ugodno i uspješno. Dojenje pruža djetetu potpunu i kvalitetnu prehranu te mu je potrebno za zdrav razvoj. Nažalost, dojenje često nije nimalo jednostavno jer može doći do brojnih problema – od upale dojke, nedostatka mlijeka do djetetovog odbijanja. Ovdje u pomoć stižu izdajalice Medela!

Naš glavni fokus je dojenje i hranjenje djeteta majčinim mlijekom te smo posvećeni poboljšanju majčinog iskustva izdajanja mlijeka i mogućnosti da majka uspješno pruža svoje mlijeko djetetu dok god to ona želi. Ispunjavanje ovog cilja u središtu je svega što radimo. Intenzivnim dijalogom sa zdravstvenim radnicima, pacijentima i potrošačima stječemo duboko razumijevanje njihovih potreba, a to vrijedno znanje pretvaramo u inovativne proizvode i usluge koji hranjenje majčinim mlijekom čine lakšim i ugodnijim.

Vrste izdajalica

U našoj ponudi pronaći ćete ručne i električne modele izdajalica. Prednosti ručnih izdajalica su povoljna cijena i laka prenosivost te ih preporučujemo ako izdajalice koristite samo povremeno.
Za svakodnevnu upotrebu preporučamo električne modele jer su brži i efikasniji. Kod električnih izdajalica razlikujemo jednostruke i dvostruke, koje su najefikasnije, ali su im i cijene više. Sve Medeline izdajalice koriste tehnologiju dvofaznog izdajanja koja oponaša ritam sisanja novorođenčeta te pomaže majkama da izdoje što više mlijeka uz ugodnije iskustvo izdajanja.

Nudimo vam sljedeće modele izdajalica: Swing Flex, Swing Maxi Flex i Harmony Pump. Medela Harmony Pump ručna je izdajalica koja oponaša prirodno sisanje novorođenčadi i omogućava ugodno izdajanje mlijeka. Idealna je za obitelji koje su uvijek u pokretu jer se može koristiti bilo gdje. Swing Flex električna je izdajalica za brzo i učinkovito izdajanje gdje god vam je potrebno. Ona također koristi dvofaznu tehnologiju, no ima i podesivu jačinu te brzinu isisa za još lakše izdajanje. Jednostavan dizajn omogućava lako sastavljanje i rastavljanje te je izdajalica vrlo udobna za upotrebu. Swing Maxi Flex izdajalica funkcionira isto kao i Swing, ali ima dvije pumpice s kojima još brže možete pripremiti mlijeko.

Medela linija proizvoda

U Medeli podržavamo mame na svakom koraku – kroz trudnoću, u bolnici i kod kuće, kako bi svom djetetu mogle pružiti najbolje svaki dan. Stoga Medela pruža samo najbolje od proizvoda za izdajanje. Zalažemo se za pružanje podrške svakoj majci pri hranjenju majčinim mlijekom i uvođenje inovacija. Pritom se ne ograničavamo samo na izdajanje, već razmišljamo kako uklopiti dojenje u svakodnevni život i prevladati svakodnevne izazove – od poticanja majčinog mlijeka pomoću naših izdajalica Medela Harmony Pump, Swing Flex i Swing Maxi Flex, skladištenja mlijeka do hranjenja bebe pomoću naših bočica Softcup ili Habermann.

Kako bi izdajanje bilo što bezbolnije, preporučamo i Purelan kremu koja će štititi bradavice od isušivanja. Pošto Purelan krema sadrži čisti lanolin bez umjetnih dodataka i konzervansa, ne morate je uklanjati prije dojenja. Također se može primjenjivati na drugim suhim područjima.