MartinaZ

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

MartinaZ ruksaci

Ruksaci za sretnu djecu

Roditelji dobro znaju da se bez dječjeg ruksaka ne ide nigdje, a kod odabira ruksaka za vrtić ili slobodno vrijeme pazimo na funkcionalnost, praktičnost i dimenzije, kako bi u njega stalo sve potrebno za boravak u vrtiću, kao što su rezervna odjeća, maramice, pelene, ali nerijetko i omiljena igračka ili pak keksi, sokići i igračke za igru u parku. Također, bitni kriteriji kod odabira ruksaka su i broj pretinaca, način zatvaranja, materijali i način održavanja. Međutim, da bi kvalitetan ruksak pritom bio i stvarno jako fora i da bi ga mališani ponosno nosili, pobrinuo se španjolski brand MartinaZ.

Kako bi svaki odlazak u vrtić ili u park postao mala zabavna avantura, brand MartinaZ nudi kreativne i praktične ruksake živopisnih životinjskih motiva koje će vaši mališani obožavati. Veselih boja i multifunkcionalni, ovi simpatični ruksaci i ljubimci u jednom kreirani su za djevojčice i dječake predškolske dobi.

Održivost i udobnost

Izrađeni su od ekoloških materijala nove generacije, kao što su eko EVA materijal, eko koža i mekana i lagana neoprenska tkanina koja, te ne sadrže štetne BPA i ftalate. Naramenice i stražnja strana su podstavljeni mekanim i prozračnim materijalom za veću udobnost. Osim ergonomski oblikovanih i podesivih naramenica za sigurno i neometano nošenje, Martinaz ruksaci opremljeni su prostranim pretincima sa zaštitnim mrežicama i patent zatvaračem, što ih čini idealnima za nošenje manjih stvari potrebnih za igranje u parku, izlete ili potrepština i sitnica za vrtić. Zasebni pretinci osiguravaju dobru organizaciju predmeta i odvajanje primjerice, pakirane hrane od čiste robice za presvlačenje ili vlažnih maramica. Sa vanjske se strane nalazi i ušivena drška za držanje u ruci ili za okačiti na vješalicu, kako bi ovi mačići, lavovi ili bubamare uveseljavale vrtićke hodnike. S obzirom da su vodootporne iznutra i izvana, ovi će veseli „ljubimci“ čuvati stvari vaših mališana i u slučaju kiše. Također, kako ne bi došlo do zabune među ruksacima u jaslicama i vrtiću, unutar ruksaka se nalazi oznaka predviđena za ispisivanje osnovnih podataka o vlasniku, kao što su ime i prezime ili broj telefona u slučaju da vam vaša bubamara i pčelica zaluta negdje u prirodi. Ono što se posebno sviđa roditeljima je to da se MartinaZ ruksaci lako održavaju i perivi su u perilici, te nakon pranja i sušenja zadržavaju svoj oblik.

Spremni za zabavu i avanture

Ovisno o vašim i preferencijama vaših predškolaca, MartinaZ nudi nekoliko tematskih serija modela i dimenzija, pa tako najmlađi mogu birati zabavnu životinju koju će veselo nositi i neće htjeti skidati s leđa.
MartinaZ ruksake obožavaju djeca ali i roditelji, a idealni su i kao originalni poklon za gotovo sve prigode i čine svaku šetnju, igru i boravak van doma u zabavnijima. Zato, kako nošenje ruksaka nikad ne bi bilo dosadno, bubamare na leđa i hrabro u nove avanture!