Kinetic Sand

Filtriraj proizvode Prikazuje 15 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kinetic Sand – Kinetički pijesak

Svi dobro znamo da igra u pješčaniku čini djecu sretnom i ispunjenom, no koliko god je roditeljima drago vidjeti nasmijano lice svog mališana, padne im entuzijazam čim pomisle na čestice pijeska razvučene po cijeloj kući, što je neminovna posljedica takve aktivnosti vašeg malog istraživača.

Ipak, ono što je u prošlosti bilo apsolutno nezamislivo, danas uz pomoć kinetičkog pijeska postala je realnost! Naime, igra s pijeskom od sada može biti i zabavna i čista, zahvaljujući inovativnim i korisnim proizvodima koje nam u Hrvatsku donosi kanadski Kinetic Sand.

Namijenjen djeci starijoj od 3 godine, kinetički pijesak radi se na bazi običnog pijeska, ali je njegova poboljšana verzija. Razlikuje se po tome što je mekan i rastezljiv te se može oblikovati na bezbroj različitih načina, a da se pritom ne lijepi za ruke, a kamoli za odjeću ili namještaj.

Načinjen u potpunosti od prirodnog pijeska, Kinetic Sand doveo je svoj kinetički pijesak do savršenstva, nudeći ga u bezbroj različitih prekrasnih boja, a što je najbolje, mališani uvijek dobivaju i nezaobilazne kalupe te alate za oblikovanje, uz pomoć kojih će dječja kreativnost zaista doći do izražaja.

Zašto je kinetički pijesak vrijedna igračka za djecu?

Samim time što ga treba mijesiti, valjati i malo se pomučiti da bi bio oblikovan u željenom obliku, ovaj gusti i pomalo vlažni pijesak odličan je za razvoj dječje motorike, pogotovo onih finih i preciznih sposobnosti, potrebnih da bi nastalo pješčano umjetničko djelo.

Kinetički pijesak također djeluje umirujuće dok prolazi kroz prste i to ne samo na djecu, već i na njihove mame i tate. Dodajmo tome poticanje kreativnog razmišljanja, razvoj osjetila opipa kao i pozitivno djelovanje na koncentraciju pa postaje jasno da je riječ o igrački koja je izuzetno korisna. Posebno to vrijedi za proizvode Kinetic Sanda koji su zbog svoje kvalitete dosad već nagrađivani u mnogo navrata…

Od pješčanog dvorca do šarenih slastica

Ovaj kanadski brend koji se nalazi u vlasništvu globalno popularnog Spin Mastera pažnju je prvi put privukao na sebe zahvaljujući svojim Kinetic Sand setovima na temu pješčanika i pješčanih plaža koji daju priliku djeci u udobnosti svog doma kreirati pješčane kule i dvorce, bez straha da bi plima mogla potopiti njihovo vrijedno djelo.

Čarobni kinetički pijesak kojeg je tako lako oblikovati ne mora biti isključivo u smeđoj boji, dapače. Kinetic Sand nudi djeci i sasvim drukčije okruženje koje katkad uključuje dinosaure, psiće ili čak interijer dnevnog boravka, sve u šarenilu.

Kad govorimo o blještavilu boja, njime se posebno ističu Kinetic Sand setovi na temu slastica i sladolednih kupova koji će vašem malom kuharu definitivno probuditi maštu, a velika pomoć bit će mu različiti kuharski alati i kalupi koje će dobiti kao dodatak pijesku.

Sve u svemu, Kinetic Sand svojim setovima na sjajan je način djeci približio sve radosti kinetičkog pijeska. Riječ je o umirujućem, kreativnom i higijenski sasvim čistom tipu zabave u kojem ne samo što će uživati vaš mališan, već mu ni vi nećete moći odoljeti.