Classic

Filtriraj proizvode Prikazuje 5 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kinderfeets Classic
Najbolji izbor za učenje održavanja ravnoteže

Poznati brand Kinderfeets nastao je prema ideji nizozemskog dizajnera Oscara V. Muldersa. Proizvodi Kinderfeets dizajnirani su kako bi roditelje i mališane potaknuli na aktivniji način života i pomogli im u učenju životno važnih vještina. Na našem webshopu možete pronaći razne Kinderfeets proizvode – bicikle bez pedala Classic, Tiny Tot, Tiny Tot Plus i Retro te drvenu ploču za ravnotežu Kinderboard.

Naši biciklići pokazat će vam kako za učenje vožnje nisu potrebni pomoćni kotači – sve što vašem djetetu treba je vještina ravnoteže koju će najbolje usvojiti oslanjajući se na svoja stopala! Naši Kinderfeets Classic bicikli pomoći će im u tome, jer su dizajnirani kako bi malena stopala uvijek ostala u kontaktu s tlom te tako uče djecu razviti osjećaj za ravnotežu.

Sve o modelu Kinderfeets Classic

Među dječjim guralicama i biciklima, brand Kinderfeets nema konkurencije – od ostalih se izdvaja modernim dizajnom, sigurnošću i jednostavnošću rukovanja, ali i svojom brigom o okolišu. Kinderfeets bicikli izrađuju se ručno, od kvalitetnog drveta bambusa ili breze, a obojeni su i lakirani bojama na bazi vode koje su dobre i za vašu djecu i za okoliš.

Nagrađivani bicikl za ravnotežu Kinderfeets Classic ima vrhunski ergonomski dizajn i konstrukciju koja potiče pravilno držanje, ali i poziva mališane na igru i razvoj. Ovaj bicikl pomoći će im u privikavanju na vožnju bicikla te olakšati put do vožnje „pravog“ bicikla s pedalama. Kinderfeets Classic, kao i ostali modeli bicikala bez pedala, izrađen je s niskim prolaznim okvirom, upravljačem s mekim rukohvatima i sjedištem, zaštitnim odbojnicima i eko bezračnim gumama. Također je prilagodljiv uzrastu djeteta – visina sjedala može se podesiti od 30 do 38 centimetara, a mogu ga voziti mališani od navršene dvije godine života.

Ovaj bicikl pomno je dizajniran do posljednjeg detalja kako bi djetetu bio potpora u odrastanju i prelasku na bicikl na pedale. Dostupan je u atraktivnim bojama kao što su Classic Bamboo, Classic Blue, Classic Cherry, Classic Black i Classic Pink. Kao i ostali Kinderfeets proizvodi, model bicikla Classic ima sve sigurnosne certifikate, a uz kupnju dobivate i dvije godine jamstva.

Značajke bicikla Kinderfeets Classic

• Potiče razvoj motoričkih sposobnosti i osjećaja za ravnotežu
• Ručno izrađen od bambusa ili brezovog drveta
• Dimenzije: 84 x 35,6 x 55 cm
• Podesiva visina sjedala: od 30 do 38 cm
• Preporuča se djeci od navršene dvije godine nadalje
• Dostupan u 5 trendi boja
• Sigurno za djecu i okoliš – netoksične boje i premazi na bazi vode
• Dvogodišnje jamstvo uz kupnju