Kinderfeets

Filtriraj proizvode Prikazuje 4 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kinderfeets

Igra s beskrajnom mjerom mašte

Kinderfeets brand i proizvode osmislio je nagrađivani nizozemski dizajner Oscar V. Mulders. Linija proizvoda Kinderfeets osmišljena je kako bismo roditelje i mališane potaknuli na aktivan, avanturistički stil života. Naši kupci su to prepoznali te se tako Kinderfeets razvio u cijenjenu svjetsku marku vrhunske kvalitete, a našu smo ponudu proširili na razne modele dječjih bicikala, kinderboardsa, kaciga te drvenih didaktičkih igračaka. Svim našim proizvodima zajednički je zaigran dizajn, ekološki prihvatljivi materijali te glavni cilj – razvoj vještina ravnoteže i vožnje kod djece.
U našoj ponudi pronaći ćete brojne Kinderfeets proizvode – bicikle bez pedala Tiny Tot, Tiny Tot Plus, Classic te Retro, drvene ploče za ravnotežu Kinderboard i drvena kolica za lutke.

O marki Kinderfeets

Ideja za Kinderfeets rodila se prije deset godina inspirirana Nizozemskom, zemljom u kojoj je bicikl glavno prijevozno sredstvo i način života. Tamo je odrastao Oscar V. Mulders koji je i svojim sinovima htio omogućiti ranu prilagodbu na vožnju bicikla i potaknuti njihov avanturistički duh. Pošto nigdje nije mogao naći odgovarajući proizvod, došao na ideju bicikla bez pedala i prihvatio se izazova! Ovaj dizajner po struci odmah je izradio prototip bicikla te tako privukao pažnju prijatelja i susjeda. Malo po malo je ovaj jednokratni projekt izrade bicikla za ravnotežu postao uspješan koncept i međunarodna tvrtka Kinderfeets koja nadahnjuje obitelji diljem svijeta i promiče zdrav način života. Ime Kinderfeets došlo je od inspiracije nizozemskim biciklima – „kinderfiets“ na nizozemskom znači „dječji bicikl“, a konačno ime tvrtke nastalo je igrom riječi.

Oscar i tvrtka Kinderfeets danas koriste 20 godina iskustva u dizajnu te svoj brand razvijaju i dalje – postali su sinonim za održivu proizvodnju igračaka za aktivan život i pomagala za igru i učenje koja pomažu djeci razviti neovisnost i povjerenje. Kinderfeets bicikli su dječji bicikli s okvirom bez pedala koji dječjim stopalima omogućuju stalni kontakt s tlom i učenje održavanja ravnoteže te su kao takvi najbolji način pripreme djece za vožnju „pravim“ biciklom s pedalama.
Na prvi pogled se ovi bicikli mogu činiti jednostavnima, ali njihov dobro promišljen dizajn osigurava jednostavnost rukovanja, sigurnost djece, ali i pozitivan utjecaj na okoliš zbog izbora ekoloških materijala. Za osnovu naših proizvoda izabrali smo bambus, nevjerojatan materijal koji je izuzetno prilagodljiv, elastičan, brzo raste, a ima i sposobnost samoobnavljanja! Za njegovu obradu i rast ne treba koristiti toksične kemikalije ili pesticide, stoga su proizvodi od bambusa zdraviji i isplativiji. Osim bambusa, koristimo i drvo breze i njemačko bukovo drvo, koji su također ekološki prihvatljive opcije.
Kinderfeets je danas renomirani globalni brand s mnoštvom osvojenih nagrada. Dostupni smo u SAD-u i još 20 država u Europi i svijetu, te smo iznimno ponosni što vam Kinderfeets možemo ponuditi i u Hrvatskoj!

Naše preporuke iz Kinderfeets ponude

Asortiman proizvoda Kinderfeets je od jednog bicikla narastao na razne vrste dječjih bicikala, drvenih ploča za ravnotežu i ostalih didaktičkih igračaka. Svaki naš proizvod razvija vještinu održavanja ravnoteže i potiče prilagodbu djece na pedale i vožnju. Izrađeni od drveta bambusa, breze ili bukve, naši bicikli opremljeni su praktičnim okvirima, podesivim sjedalima, podstavljenim upravljačima i biorazgradivim gumama. Sve ovo čini dizajn koji jamči udobnost i stabilnost djeteta, ali i izdržljivost proizvoda. Kako bismo ugodili svakom djetetu, naši modeli dostupni su u raznim bojama!

Među najpopularnijim proizvodima su bicikl Kinderfeets Tiny Tot Plus, veća verzija našeg popularnog Tiny Tot modela i Kinderboard svestrana igračka za svladavanje ravnoteže. Kinderboard je igračka inspirirana Waldorfskim školama koja se može koristiti na više načina. Zamišljena je kao drvena ploča za učenje održavanja ravnoteže i poticanje razvoja motoričkih sposobnosti, a može biti i ljuljačka, čamac, ležaljka, tunel ili tobogan uz malo kreativnosti – nove primjene prepuštamo dječjoj mašti! Ova drvena ljuljačka ima i nevjerojatnu nosivost do 220 kg, a preporučamo je koristiti od navršenih 18 mjeseci života. Kinderboard je vrlo lagan i prenosiv pa ga možete koristiti i na otvorenom i nositi gdje god zatreba – u školu, vrtić ili park.

Kinderfeets Tiny Tot Plus novi je bicikl bez pedala izrađen od održivog bambusa ili breze namijenjen najmlađima u dobi od 18 mjeseci do 4. godine života, ili do 25 kg. Ovaj dječji bicikl udoban je i praktičan sa svojom težinom od samo 3 kg! Tiny Tot Plus raste zajedno s vašim djetetom – dok su maleni, on je tricikl, a čim dijete poraste i spremno je za nove izazove, brzo se i jednostavno pretvara u bicikl na dva kotača. Koristeći Kinderfeets bicikle bez pedala djeca razvijaju koordinaciju i ravnotežu, sposobnost samostalnog upravljanja i različitih motoričkih sposobnosti koje će mu olakšati učenje vožnje bicikla s pedalama. Tiny Tot Plus ergonomski je oblikovan i potiče pravilno držanje tijela. Dolazi s podesivim podstavljenim sjedalom (25 do 34 cm), podstavljenim ručkama i širokim biorazgradivim gumama koje daju udobnost i pomažu pri održavanju ravnoteže. Naši proizvodi imaju sve sigurnosne certifikate, a s kupnjom ćete dobiti i dvije godine jamstva.