Kid's concept

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 166 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Kid’s Concept – maštoviti dječji proizvodi vrhunskog švedskog dizajna

Važnost igre za dječji mentalni i fizički razvoj neupitna je.
Na vama je da odabirom poticajne i sigurne igračke djetetu omogućite razvoj kreativnosti, motorike, izražavanja vlastitih emocija i socijalnih vještina u igri s drugima.
Kid’s Concept švedski je brend koji smo odlučili uvrstiti u našu ponudu, budući da se radi o proizvodima vrhunskog dizajna i funkcionalnosti, koji istovremeno odražava maštovitost i ekološku svijest.

Zašto Kid’s Concept?

Kid’s Concept švedski je brend proizvoda za djecu vrhunskog dizajna i odgovorne proizvodnje.
Svojim zanimljivim linijama proizvoda – od krpenih i drvenih didaktičkih igračaka do namještaja i raznih dodataka za dječju sobu – pojednostavljuju život roditelja, uljepšavaju igru i čine je sigurnijom.
Kao što i samo ime govori, koncept brenda je polazak iz dječje perspektive.
Dizajn proizvoda tako započinje od pitanja :
Koje su djetetove potrebe?
Kakva bi igračka potakla dijete na igru, učenje, razvoj motoričkih funkcija i mašte, a da je pritom sigurna i funkcionalna?

Ekološka i održiva proizvodnja

Kid’s Concept brend je koji izričito naglašava vrijednost održivosti u svojoj proizvodnji i ukupnom radu. Njihove igračke i namještaj izrađeni su od drva i drugih prirodnih materijala – s idejom da traju generacijama i na taj način pridonose očuvanju okoliša.
Kvaliteta i ekološka prihvatljivost proizvoda od najveće su važnosti i zato sve Kid’s Concept igračke nose CE oznaku standarda sigurnosti.

Drvene igračke brenda Kid’s Concept

U moru plastičnih igračaka na tržištu čiji je rok trajanja kratak, a kvaliteta upitna, Kid’s Concept drvene igračke pravo su osvježenje.
Drvena igračka zasigurno će dulje trajati od one izrađene od plastičnog materijala, a i estetski je mnogo privlačnija.
Kid’s Concept igračke uistinu su i dekoracija za dječju sobu.

Iz linije Aiden u našoj ćete ponudi pronaći razne igračke koje su osmišljene oko koncepta života u gradu. Tako ćete naići na drveni kamion za sortiranje smeća, stazu za automobile, auto s prikolicom ili kabriolet, garažu za aute, servisni centar ili pak drvenu kućicu s namještajem.
Kid’s Concept nudi i brojne puzzle, umetaljke, dječje kuhinje i druge igračke koje potiču aktivnost i maštu. Za to su odlične i drvene igračke sa špagicom za povlačenje, primjerice u obliku mamuta ili vlakića, koje posebno vole djeca koja su tek naučila hodati.
Sve igračke sastoje se od manjih drvenih dijelova različitih boja i oblika pomoću kojih dijete može vježbati i trodimenzionalno razmišljanje i motoriku.

Didaktičke igračke

Iako su djeci razni predmeti zanimljivi, postoje igračke koje su poticajnije od drugih.
Takozvane didaktičke igračke osmišljene su da bi djetetu pružale mogućnost istraživanja i razvoja vlastitih sposobnosti – bilo da se radi o prostornom snalaženju i osjećaju za vlastito tijelo, razvoju osjetila ili logičkog razmišljanja.
Kid’s Conceptova linija Edvin tako nudi drvene didaktičke igračke za novorođenčad pa sve do tri godine starosti.
Linija je osmišljena oko koncepta šumskih životinja koje se mogu pronaći u skandinavskim šumama, pa će vam se na kockama i puzzlama osmjehnuti sobovi, jeleni, lisice, medvjedi i sove.
U našoj ponudi pronaći ćete šuškalice, grickalice i viseće igračke za one najmanje, umetaljke i puzzle sa životinjskim oblicima, kocke različitih veličina označene brojevima i životinjama pomoću kojih dijete može naučiti brojati do 10 i brojne druge poticajne igračke.
Kad govorimo o djetetovu razvoju, ne treba zanemariti ni fizičku aktivnost. Zato zavirite i u Kid’s Concept ponudu njihalica u obliku lisice, mamuta, losa ili zebre na koje će se vaš mališan obožavati verati i ljuljati.