Joolz

Filtriraj proizvode Prikazuje 12 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Joolz

Ako tražite idealna kolica za gradske ulice – upravo ste ih našli. Joolz proizvodi dječja kolica izuzetne kvalitete – sve s ciljem da pruži vašem mališanu najveću razinu komfora. Nudimo vam sljedeće prestižne modele.

Joolz Geo 2

Geo 2 dječja kolica su izuzetno atraktivna i obogaćena dodatnim značajkama. Svaka karakteristika ovog modela je vrhunske kvalitete: izdržljiv dizajn, ergonomija, jednostavnost, i stil. Geo 2 su 2u1 sportska kolica, tako da se lagano mogu složiti s jednom rukom. Sjedalo se može podesiti u 3 udobna položaja, te se na njemu nalazi udoban hipoalergenski madrac. Ova kolica imaju novo dizajnirane kotače koji će vam omogućiti laku vožnju gradskim ulicama, a ako se odlučite otići u šoping, tu je i XL košara. Geo 2 su idealna urbana kolica koja vas nikad neće razočarati.

Joolz Day 3

Ako želite samo najbolje za vašeg mališana, tu su 2u1 kolica Day 3. S ovim modelom, Joolz je podignuo svoj standard na još višu razinu, što su opisali s 3 riječi: bolji, lakši, i pametniji. Day 3 kolica sadrže udoban hipoalergenski madrac s jastukom i 3 ergonomska položaja koji će vašu bebu brzo baciti u san. Za sigurnost, tu je lako prilagodljiv sigurnosni pojas. Cijela konstrukcija kolica je poboljšana, tako da će vam lako potrajati generacijama. Gume su lagane ali i istovremeno idealne za vožnju i na nepristupačnim terenima zahvaljujući jednostavnom manevriranju. Naposljetku, tu je i XL krović koji će zaštititi vašu bebu od nepogodnih vremenskih prilika. Day 3 je dostupan u sljedećim bojama: Brilliant Black, Classic Blue, Daring Grey, Radiant Grey i sl.

Joolz Hub

Joolzov najpristupačniji model je i dalje daleko iznad većine konkurencije. Kao i ostali modeli, Hub kolica su kompaktna, sklopiva, i dizajnirana za maksimalnu sigurnost. Nude jednostavno upravljanje i slaganje s jednom rukom, a tu je i remen za prenošenje koji ih čini jako praktičnima. Veliki kotači osiguravaju dobru mobilnost i stabilnost čak i po neravnom terenu.