iCandy

Filtriraj proizvode Prikazuje 5 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

iCandy – luksuzna kolica britanske izrade

iCandy dječja kolica odlikuju se nenadmašnom kvalitetom i vrhunskim dizajnom te predstavljaju savršen proizvod za prijevoz vašeg djeteta. Funkcionalnost je na prvom mjestu pri dizajnu – korišteni su standardi za zrakoplovnu tehnologiju, a ne za dječja kolica. Razlika se osjeća već pri prvom dodiru, ovim kolicima lako se upravlja i užitak ih je voziti. Osim toga, iznimno su udobna i sigurna za bebu. Birajući iCandy, ne kupujete obična kolica, već osiguravate najbolju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost svojem djetetu i obitelji. Godine razvoja i testiranja dovela su do ove razine kvalitete i dizajna.

Inovacija

iCandy formula za inovacije spaja britansku izradu i pristup dizajnu bez ograničenja. Najveća razlika između iCandy i ostalih kolica je uporaba zrakoplovne tehnologije. iCandy kolica izrađena su prema standardima inženjerstva za avione, a ne za dječja kolica. Rezultati se vide pri prvom pogledu na luksuzni materijal te pri prvom dodiru i vožnji bez napora. S iCandy kolicima lako se rukuje i na zahtjevnim terenima, a glatkoća pokreta omogućava vašoj bebi bešumnu i sigurnu vožnju. Iskustvo vožnje iCandy kolica pruža zadovoljstvo i roditelju i djetetu. Osim ergonomskog dizajna, ništa manje važan nije ni izgled kolica – spoj luksuza, modernosti i stila.

Kvaliteta

Podrazumijeva se da sjajan dizajn nije ništa bez kvalitete. Zaštitni znak kolica iCandy su ravnoteža performansi, luksuza i dizajna, oni odbijaju kompromitirati ili prihvaćati ograničenja u svojoj težnji za savršenstvom. Već smo spomenuli kako je izrada dječjih kolica iCandy više u skladu sa zrakoplovnim dizajnom nego s tradicionalnim dizajnom dječjih kolica. Čvrsti, lagani aluminijski okviri s upečatljivim stilom izdvajaju iCandy od konkurencije. Rigorozan program testiranja osigurava trajnost svake komponente te promišljenost do najmanjeg detalja. Obraćanje pažnje na detalje čini iCandy kolica najsigurnijim i najudobnijim dječjim kolicima na svijetu – nudeći vam sigurnost kako djetetu dajete najbolji mogući početak života. Važno je napomenuti i kako se dječja kolica iCandy mogu koristiti za putovanja automobilom uz pomoć niza dječjih autosjedalica.

Naše preporuke

iCandy Lime je najnoviji model iz iCandyja, dok je iCandy Peach jedan od najpopularnijih modela dostupan u pet verzija. Dostupna su kao jednostruka ili dvostruka kolica, a također i kao verzija za sve terene. iCandy Lime kolica su hibrid prethodnih iCandy modela te su kompatibilna s dječjim autosjedalicama. Osim udobne vožnje, njihov inovativni dizajn omogućava i brzo i praktično sklapanje uz pomoć TotalFold sustava. Lime kolica pružaju vam funkcionalnost bez premca – uz njih dolazi velika košara za odlaganje stvari, sigurnosni pojas u 5 točaka, visinom prilagodljiva kožna ručka i pojas za nošenje. Osim navedenog, u paketu dobivate i podvozje, okvir za košaru za novorođenče, sjedeći dio, tkaninu za košaru za novorođenče, tkaninu za sjedeći dio, adaptere za autosjedalicu, povisivače i kišnu navlaku! iCandy Lime kolica prilagođena su i novorođenčadi i starijoj djeci do 25kg – za novorođenčad je dizajnirana košara pogodna za cjelonoćno spavanje, a za stariju djecu integrirani podest koji je moguće podesiti na dva načina (prema roditelju i prema okolini).
Ako razmatrate i druge opcije, možemo vam preporučiti i iCandy Peach kolica profinjenog dizajna, koja su godinama bila najpopularniji model. Ona također dolaze sa sjedećim dijelom, košarom za novorođenčad i adapterima, te se mogu prilagoditi i novorođenčadi i većoj djeci. Također ih je moguće nadograditi za dvoje djece različite dobi ili blizance.