Ergobaby Omni 360

Filtriraj proizvode Prikazuje 11 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Ergobaby Omni 360 nosiljka

Za sve one mame koje žele svojoj bebi pružiti nježan dodir, sigurnost i toplinu, nosiljke su se pokazale kao idealno rješenje, dajući modernim roditeljima slobodu kretanja, bez potrebe za odvajanjem od djeteta.

Posebno popularne one su nosiljke koje su ergonomski oblikovane, pritom brinući za zdravlje i vas i vašeg mališana, a važno je i da budu u potpunosti prilagodljive vašim potrebama. Mi vam predstavljamo jednu baš takvu!

Naime, ugledna dizajnerska tvrtka Ergobaby ponudila je brojna kvalitetna rješenja u svojoj kolekciji nosiljki, a među njima i model Omni 360 koji zaista nudi pregršt mogućnosti za udobno i ugodno zajedničko druženje vas i vaše bebe dok ste u pokretu…

Čak četiri položaja u kojima možete nositi bebu

Jedna od glavnih odlika Omni 360 nosiljke svakako je to što nudi brojne različite načine da priljubite dijete uz svoje tijelo i poklonite mu prisnost, pritom zadržavajući slobodu svojih ruku.

Dijete se u nosiljki može nalaziti na leđima, na boku i na prsima, glavom okrenuto prema roditelju, ali i prema naprijed, čime mu dajete priliku da uživa promatrajući okolinu oko sebe, što naši mali istraživači posebno vole.

Omni 360 se koristi bez umetka za novorođenčad, a namijenjen je djeci težine od 3,2 do 20 kg te ih uspješno prati praktički od rođenja sve do vrtićke dobi.

Riječ je o iznimno fleksibilnoj nosiljki koja čak omogućuje prebacivanje djeteta iz položaja gledanja prema mami u položaj gledanja prema naprijed i to u pokretu, pod uvjetom da je mališan u dobi od najmanje 5 mjeseci i ima već razvijenu dobru kontrolu glave i vrata.

U svakom od čak 4 položaja dijete se nalazi u udobnom i ergonomskom položaju, što je zapravo i glavna odlika svih Ergobaby nosiljki.

Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, a odlična je stvar što raste s djetetom zbog svoje odlike da se može prilagođavati ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja. U svakom slučaju, osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, raširenih koljena i s kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C.

Napravljena od stopostotnog premium pamuka, Omni 360 ima i podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice koji pruža jednu sasvim novu razinu udobnosti za roditelje. Tu su i sigurnosne kopče na naramenicama koje brinu da nosiljka uvijek bude čvrsto zakopčana i smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe.

Dodajmo tome podstavljenu i prilagodljivu potporu za glavu i vrat djeteta, kapuljaču za zaštitu od sunca i uključenu odvojivu torbicu u jednoj od ugodnih boja Omni 360 nosiljki, a valja posebno naglasiti kako postoji i Cool Air Omni 360, napravljen od mrežastog materijala koji omogućuje strujanje zraka, što je idealno ako vodite aktivan stil života.

Uz sve navedeno, sasvim je jasno zašto je upravo ovaj model kojeg je kreirao Ergobaby toliko drag današnjim mamama, željnih pružiti svojim bebama najljepša moguća zajednička iskustva…