Ergobaby

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Ergobaby nosiljke, dječja kolica, marame i vreće za spavanje

Ugoda u pokretu s znakom Ergobaby

Ergobaby nudi sve što vam je potrebno za ugodno i sigurno nošenje svojeg mališana. Visoko kvalitetni ergonomski proizvodi će pružati komfor vašem djetetu sve do vrtićke dobi.

Kvalitetne nosiljke

Ergobaby nosiljke omogućuju djetetu da ugodno prebiva na vašem boku, trbuhu i leđima. Zahvaljujući pametnom dizajnu, vaše ruke će također ostati slobodne. Nosiljke imaju ergonomski dizajn koji strateški raspoređuje bebinu težinu, pružajući veći komfor. Napravljene su od mekog materijala i jednostavne za korištenje. Preporučili bi da pogledate Ergobaby najsvestranije nosiljke Omni 360 i Omni 360 Cool Air, koje su dostupne u prelijepim bojama.

Vreće za spavanje

Slatke vreće za spavanje napravljene su od mekanog i prozračnog pamuka, kako bi vašem mališanu bilo što ugodnije u zemlji snova. Jednostavno se oblače i imaju dvosmjerni zatvarač kako bi lagano mogli promijeniti pelenu. Određeni modeli imaju i nogavice, tako da se mogu nositi i kao pidžama.

Ergonomska kišobran kolica

Ergobaby Metro kolica su optimalna za djecu od 6 mjeseci do 18 kg i nude veliku razinu komfora. Također su ultra lagana i jednostavno se sastavljaju, što ih čini odličnim izborom ako ste stalno u pokretu.

Nudimo vam i zasebne dodatke za kolica. Zaštitna ručka, ruksak i zimska vreća će se pokazati korisnima u mnogim situacijama.

Marame za nošenje

Držite bebu blizu srca uz Aura marame. Osim što se lagano postavljaju, karakterizira ih troslojni vez koji garantira djetetovu sigurnost. Ergobaby marama je prozračna te je izrađena od mekanog i elastičnog materijala koji drži vaše dijete u najprirodnijem položaju.

Jastuci za dojenje

Ergobaby također nudi opremu za najoptimalniji način hranjenja vašeg djeteta. Jastuci su napravljeni od čvrste pjene i imaju zaobljeni oblik koji omogućuje postavljanje bebe u najbolji položaj za dojenje. Ovaj proizvod je jednako koristan i za majke, koje time izbjegavaju nepotrebno sagibanje i bolove u kralježnici. Kvaliteta materijala garantira da će Ergobaby jastuk zadržati svoj oblik tijekom cijelog korištenja.