Mondo

Filtriraj proizvode Prikazuje 9 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Elodie Mondo dječja kolica

Švedski Elodie poznat je po svojim izuzetno praktičnim i trajnim proizvodima koji su dizajnirani s ukusom, a među njima se posebno ističe kolekcija Mondo kolica koja su svojim inovativnim rješenjima već osvojila mame diljem svijeta, a svakako i u Hrvatskoj.

Izraditi dječja kolica koja će zadovoljiti potrebe modernih mama i njihovih mališana nije jednostavno, no Elodie dizajneri pazili su na svaki detalj i uzeli u obzir svaki problem koji bi se mogao javiti te su ponudili odlična rješenja, prije svega po pitanju udobnosti i mobilnosti svog proizvoda.

Lagana i lako sklopiva kolica

Nema sumnje, zauzimanje prostora veliki je problem s dječjim kolicima, pogotovo ako putujete. Međutim, Elodie Mondo kolica izuzetno se lako sklapaju na veličinu ručne prtljage, tek jednim pokretom ruke! Takva funkcionalnost definitivno vam olakšava život i omogućuje vam kod većine aviokompanija ulazak u zrakoplov s njima, bez potrebe odlaganja kolica u spremištu za prtljagu.

Mogu li kolica biti ultralagana, ali i vrlo čvrsta? Elodie Mondo dokazuje da mogu! Napravljena od ekološki prihvatljivih materijala, ova dječja kolica težine su tek 6,7 kg, a temeljito testiranje pokazalo je da imaju nosivost do čak 22 kg, što je sasvim dovoljno da vaša beba u njima bude sigurna.

Dodajmo tome tihe kotače koji se bez problema zaokreću za 360º i imate prijevozno sredstvo za vašu bebu kojom je moguće bezbrižno upravljati jednom rukom, s još brojnim dodatnim odličnim rješenjima za udobnost!

Beba zaštićena od sunca može mirno spavati

Elodie Mondo kolica posebno se ističu svojim krovićem u obliku kupole koja vrlo efikasno štiti bebu čak i od najjačeg sunca te su zbog toga pogodna za odlazak na plažu.

Puno znači i produžetak za noge koji omogućuje dodatno opuštanje za vašu bebu, dok postoji i mogućnost podešavanja naslonjača u dva različita položaja, za sjedenje i spavanje. Vrlo je jednostavno prebacivati iz jednog u drugi položaj, a tu je i paparazzi prozorčić da vam dijete uvijek bude u vidokrugu.

Ono što mame posebno vole su dječja kolica koja imaju prostranu i dostupnu košaru za pospremanje različitih igračaka, bočica i ostalih stvari potrebnih za brigu o bebi. Elodie je sa svojim Mondo kolicima tu otišao korak dalje pa uz košaru dobivate i ruksak koji ima svoje mjesto u podnožju, a moguće ga je izvući i nositi na leđima, što je odlično ako morate prije ulaza u avion isprazniti košaru.

Uklonjiva i periva tkanina, zajedno s udobnim sigurnosnim remenom kojeg je moguće postaviti u tri različita položaja dodatni su aduti Elodie Mondo kolica koja su zaista pogodna za novorođenčad, ali i prilagodljiva potrebama starijih beba.

Sve u svemu, Elodie Mondo kolica odlična su investicija za roditelje koji traže komociju za sebe i svoju bebu dok su u pokretu, a kupovinu ovakvog proizvoda treba posebno uzeti u obzir ako svojeg mališana sa sobom vodite na putovanja i želite izbjeći komplikacije vezane uz njegov transport.