Easywalker

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 57 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Easywalker

Ova ugledna svjetska kompanija sa sjedištem u Nizozemskoj proizvodi i dizajnira sve što je vezano za dječja kolica. I to rade uspješno još od 1989. godine.

Ljubav prema odgoju djeteta Easywalker pokazuje svojom namjerom. Oni mogu učiniti kretanje vama i vašem djetetu puno lakšim i ugodnijim.
Ta izuzetno kvalitetna dječja kolica prodaju se tako da su prihvatljiva za svačiji džep. Ona ne zahtijevaju fizičkog napor roditelja. Prosječna težina Easywalker kolica je oko 7 kilograma.
Ako niste znali, dječja kolica su prikladna djeci uzrasta od 0-48 mjeseci.

Svi modeli Easywalker dječjih kolica su dostupni vama

Dječja kolica ovoga brenda su lijepa, moderna, kvalitetna i praktična.
Vi imate mogućnost odabira Easywalker dječjih kolica po specifičnosti terena po kojem će se ona kretati, po namjeni i po dizajnu. Estetika je ta koja uglavnom pravi razliku kod kolica. Ali možda baš odabir tog željenog modela učini kretanje vama i vašem djetetu puno lakšim, onako kako vi to želite.
Imate na izbor sljedeće Easywalker modele: Harvey2, Charlie, Mickey, Buggy XS, Disney XS i Mini XS.

Što se tiče Disney XS modela, on je dizajniran tako da podsjeća na istoimeni brend. Provjerite o kakvom dizajnu je riječ pogledom na slike s kojima su ona predstavljena.
Znate što još? Svaki od tih modela je dostupan u više različitih boja. Tako da nema sumnje da ćete pronaći željena dječja kolica.

Neophodni dodaci

Kod nas možete provjeriti korisne Easywalker dodatke za kolica. Ali, ako čitate detalje o kolicima, uočit ćete da kupovinom nekih od njih automatski dobijete određene dodatke.

Znate kakva je naša priroda i život s komarcima? Easywalker nudi zaštitnu mrežicu za dječja kolica vašeg djeteta. Ona se lako postavlja. Postavite mrežicu i vaša beba je sigurna od komaraca.

Jeste li spremni da učinite kretanje lakšim vama i vašoj bebi?
Tu je Easywalker za vas.