Cybex

Filtriraj proizvode Prikazuje 15 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Cybex

Cybex je prestižan američki brand koji nudi sve potrebno kako bi vaš mališan uskočio u urbani način života. Koristeći inovativne principe izrade u kombinaciji s visokim standardima, brzo su se istaknuli kao jedan od najperspektivnijih brandova za dječje proizvode. U našoj ponudi možete naći njihove odlične sjedalice.

Cybexove Autosjedalice

Cybexove autosjedalice nude izuzetan komfor te visoku razinu sigurnosti u pokretu. U ponudi imamo više različitih modela.

  1. Pallas S-fix

Ovo je 2u1 sjedalo dizajnirano da raste s vašim mališanom, prateći ga u razdoblju od 9 mjeseci do 12 godina. Sjedalica je opskrbljena sa sigurnosnim jastukom koji će zaštititi vrat vašeg djeteta. Tu je i prilagodljivi naslon koji će idealno poslužiti kada vaša beba želi utonuti u mirni san. Uz kombinaciju sa L.S.P. sigurnosnim sistemom, naslon će pružiti i zaštitu u slučaju bočnog sudara. Za dodatnu stabilnost, tu je ISOFIX sistem učvršćivanja.

  1. Solution

Ova autosjedalica je idealna za malo starije, od 3 do 12 godina. Kao prethodni model, Solution isto raste s vašim djetetom nudeći 12 različitih položaja. Sjedalo također ima i odličnu cirkulaciju, tako da vašem mališanu nikada neće biti prevruće. Kao kod Pallasa, Solution isto nudi učvršćivanje pomoću ISOFIX sistema ili sigurnosnih pojaseva.

  1. Sirona

Ako tražite samo najkvalitetnije autosjedalice, ovaj model je stvoren za vas. Sirona je sjedalica koja se može postaviti suprotno od smjera vožnje, što je ujedno i najsigurnija pozicija za vaše najmlađe. L.S.P. sistem je prisutan i u ovome modelu, uz dodatni napredni sustav reduciranja energije, koji povećava djetetovu sigurnost u slučaju sudara do 25%. Također, ova sjedalica ima i 360° mehanizam okretanja koji vam nudi lagan pristup mališanu.