BeSafe

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 41 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

BeSafe autosjedalice

Sigurnost vašeg mališana najvažnija je stvar u trenucima dok ga vozite u svom automobilu, a za to se brinu dječje autosjedalice. One kvalitetne u slučaju da se dogodi prometna nesreća uspješno spašavaju dijete od težih ozljeda i čine roditelje mirnima i spokojnima za volanom.

Bilo da idete po sladoled ili na dugo putovanje, od autosjedalica se ne traži ništa manje od vrhunske kvalitete, a upravo to jamči norveški BeSafe, specijaliziran više od pola stoljeća za izradu opreme uz koju se djeca mogu opustiti i osjećati sigurno u automobilu.

Znajući da svaka dob sa sobom donosi različite sigurnosne izazove, BeSafe svoje autosjedalice dijeli na proizvode namijenjene novorođenčadi i bebama, djeci od 1 do 4 godine te starijima od 4 godine.

Roditeljima je na raspolaganju zaista širok izbor autosjedalica od kojih se neke mogu postaviti u smjeru vožnje, a neke u suprotnom smjeru, ovisno o veličini i dobi djeteta. BeSafe preporučuje da djeca što duže sjede suprotno od smjera vožnje, po mogućnosti do četiri godine. Sjedenje suprotno od smjera vožnje pet je puta sigurnije za djecu u toj dobnoj skupini.

Svaki od brojnih modela napravljen je kako bi ponudio maksimalnu zaštitu za dijete, uz najveću moguću udobnost i funkcionalnost te značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta.

BeSafe posebnu pažnju posvećuje zaštiti od bočnih udara, najopasnijih za dijete na stražnjem sjedalu, a nasloni su napravljeni tako da nude udobnost, kao i podršku za spavanje, uz jednostavno podešavanje prema visini djeteta.

Uz pojedine proizvode dostupne su i ISOfix ručke koje se mogu zaključati te omogućuju jednostavnu instalaciju i sprječavaju pogrešnu upotrebu, a autosjedalice su napravljene od materijala visoke kvalitete te ih osim iznimne funkcionalnosti krasi i moderni, oku ugodni dizajn.

Spomenimo i inovativni Dynamic Force Absorber sustav namijenjen naprednoj zaštiti područja glave i gornjeg dijela tijela koji BeSafe nudi, kao i pojas za dodatnu stabilnost koji se jednostavno zakopčava oko djeteta. Ergonomski oblikovane ručke za prijenos autosjedalice, kao i olakšano stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice dodatne su pozitivne karakteristike ovih norveških proizvoda koji su odavno stekli povjerenje roditelja, kako u većem dijelu Europe, tako i u Hrvatskoj.

Kao što vjerojatno već znate, temeljem hrvatskog Zakona o sigurnosti na cestama, sva djeca do 12 godina smiju se prevoziti u vozilu samo ako su pravilno vezana u autosjedalici na stražnjem sjedalu.

Jedno od najboljih rješenja tog problema svakako su BeSafe autosjedalice, bezbroj puta nagrađivane za svoja sigurnosna rješenja od strane neovisnih organizacija za testiranje, uključujući i ADAC (najveći njemački i europski auto klub). Sve u svemu, radi se o proizvodu koji garantira kvalitetu i definitivno ga treba uzeti u obzir, ako želite da vaš mališan sigurno i bezbrižno putuje s vama.