Bentley

Filtriraj proizvode Prikazuje 6 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Bentley tricikli

Bentley, slavna engleska tvornica automobila možda je najpoznatija po svojim luksuznim vozilima kreiranima za odrasle, ali također nudi i pravu stvar za mališane!

Naime, karizmatični znak ovog engleskog brenda, izrađen od kroma ponosno vas pozdravlja i s jednog od omiljenih dječjih proizvoda. Bentley Trike, 6u1 tricikl nastao je upravo u suradnji s jednim od najuglednijih proizvođača automobila na svijetu, a da je šarm uspješno prenesen svjedoče i naplatci na kotačima koji su replika ni manje ni više nego legendarnog Bentley Continental GT-a.

Riječ je o kolicima koja se s lakoćom pretvaraju u tricikl, prekrasnog dizajna i s pregršt inovativnih rješenja koja prate vaše dijete u godinama ranog odrastanja, od šest mjeseci sve do 5 godina.

Bentley prati mališana kroz šest faza odrastanja

Zašto ga zovu 6u1? Zato što na sasvim različite načine možete koristiti Bentley Trike kroz čak šest različitih faza odrastanja pa s pravom možemo reći da ovaj proizvod raste s djetetom.

Svojim najmlađim vozačima, u dobi oko šest mjeseci Bentley Trike nudi sjedalicu koju je moguće okrenuti za punih 180 stupnjeva, što znači da beba može cijelo vrijeme gledati u vas i time biti pod vašim konstantnim nadzorom. Kolica u ovoj fazi imaju udoban sigurnosni pojas, stražnje kočnice, dodatne oslonce za noge i krović s prozorčićem kroz koji roditelji imaju na oku svog mališana.

U drugoj fazi, kad dijete navrši devet mjeseci, dok sjedi uspravno i dalje može uživati u udobnoj vožnji u Bentleyjevim iznimno stabilnim kolicima, uz sklopivi krović koji osigurava UV50+ zaštitu od sunca, a mališana štiti i od vjetra te kiše.

Nakon navršene prve godine života, u trećoj fazi vaš mališan još uvijek je smješten u košari u ovim konvertibilnim kolicima, s mogućnošću podešenja naslona u dva različita položaja.

U četvrtoj fazi, za dijete koje je navršilo godinu i pol kolica se polako pretvaraju u tricikl, uklanjanjem krovića i oslonca za noge, no košara i dalje ostaje gore. Iako bez utjecaja na kretanje vozila, dijete ima priliku koristiti pedale na prednjim kotačima, vježbajući motoriku i ravnotežu.

Dvogodišnji mališan u petoj fazi dobiva priliku pedalama kontrolirati kretanje, pomoću gumba za upravljanje kojeg samo preklopite iz pozicije nadzora roditelja u poziciju upravljanja djeteta, dajući mu šansu da poradi ne samo na svojim motoričkim sposobnostima, već i samopouzdanju.

Trogodišnje dijete u šestoj fazi potpuno samostalno upravlja triciklom. Oslonac za leđa, sigurnosni remen kao i košara su potpuno uklonjeni pa zabavne pustolovine vašeg malog istraživača mogu uistinu početi.

Sa svojim sigurnosnim remenom spojenim u 5 točaka te zračnim kotačima stvorenima za bezbrižnu i udobnu vožnju, Bentley Trike spaja oku ugodan dizajn s maksimalnom udobnosti te funkcionalnost na najvišem nivou, što ga čini jednim od najimpresivnijih proizvoda na tržištu, u svojoj kategoriji.

Nema sumnje, Bentley je pokazao da jedan proizvođač automobila može itekako uspješno sudjelovati u dizajniranju fantastičnog vozila za djecu koje ne samo što ostavlja snažan dojam gdje god se pojavi, već je i prije svega napravljeno da bude potpuno sigurno za vašeg mališana.